Prince2 Practitioner zelfstudie – Online

PRINCE2® zelfstudie

PRINCE2 is nog steeds de toonaangevende projectmanagement methode in de wereld. Met deze zelfstudies kan je het Foundation en het Practitioner examen halen. De Prince2 Practitioner zelfstudie bereid je optimaal voor, voor het examen!

De populaire PRINCE2 zelfstudies bieden een variatie aan leervormen. De ingebouwde ExamTrainers helpen je optimaal voor te bereiden op de examens. Door uitgebreid te oefenen met de examenvragen verdiep je je kennis, zodat je juist in het dagelijkse werk deze kan toepassen.

Omschrijving

De PRINCE2® Practitioner Online Zelfstudie is een uitkomst voor iedereen die zich wil verdiepen in de PRINCE2 projectmanagementmethode, maar geen klassikale training wil volgen. De PRINCE2 Practitioner Online Zelfstudie is volledig geaccrediteerd door PeopleCert en voldoet daarmee aan de strenge internationale kwaliteitseisen. Na het doorlopen van de zelfstudie ben je optimaal voorbereid voor het PRINCE2 Practitioner examen.

Aanpak

Met de PRINCE2 Practitioner Online Zelfstudie is het mogelijk om in je eigen tempo, wanneer het jou uitkomt, te studeren. De zelfstudie bevat het volledige PRINCE2 Compact e-book, vele video’s en oefeningen om te zorgen dat jij de stof eigen maakt. Ook bevat de zelfstudie  de populaire ExamTrainer waarmee je uitgebreid kan oefenen met vragen zoals jij die ook op jouw examen kan verwachten. Verder houdt de zelfstudie exact jouw studieresultaten bij zodat jij op basis van deze resultaten kan bepalen wat jij nog moet doen om klaar te zijn voor jouw examen.

Doelgroep

De zelfstudie is geschikt voor iedereen die zich, na PRINCE2 Foundation, verder wil verdiepen in de toepassing van projectmanagement en PRINCE2. Van de deelnemers wordt ervaring als projectleider verwacht. Voor deelname aan het examen moeten deelnemers geslaagd zijn voor het PRINCE2 Foundation examen.

Resultaat

De training PRINCE2 Practitioner is gericht op het toepassen van PRINCE2. U krijgt een duidelijker inzicht in de relaties tussen de principes, de thema’s en de processen van de methode. De training biedt meer handvatten voor het toepassen van PRINCE2 in de praktijk.

Deze training leidt tot:

  • Verdiept inzicht in projectmatig werken en projectmanagement;
  • Kennis van de PRINCE2 methodiek tot op Practitioner niveau;
  • Vaardigheid in het toepassen van PRINCE2;
  • Het kunnen behalen van het PRINCE2 Practitioner certificaat.

Prince Foundation

Nog niet het Prince2 Foundation Certificaat?

Klik hier voor de Prince2 Foundation Online zelfstudie

Klik hier voor de Prince2 Foundation klassikale training

Klik hier voor de klassikale Prince2 Foundation & Practitioner training

Klik hier om alleen het Prince2 Foundation examen af te leggen

Klassikale training

Heb je liever de klassikale variant?

Klik hier voor de klassikale Prince2 Practitioner training

 

in samenwerking met

PRAKTISCHE INFORMATIE

TAAL

Nederlands of Engelstalig

MAESTRO PRIJS

€ 945,-

PARTNER PRIJS

€ 895,-

CURSUS

Online

EXAMEN

Inclusief Prince2 Practitioner Examen (online)

TIJD

Zelf te bepalen

Datum optie 1
  • 31-12-2022
  • 01-01-2022
Locatie: Kan op ieder moment in het jaar worden gestart. Licentie 6 maanden geldig

DIRECT AANMELDEN

Aanmelden voor Prince2 Practitioner zelfstudie – Online

VOORWAARDEN

  • Partners van de Maestro Academy: Specialisten aangesloten bij Het Finance Gilde, DataConnected of HeadFirst(Premium overeenkomst);
  • Bij deze actie geldt dat de betaling vóór aanvang van de eerste trainingsdag volledig moet zijn voldaan;
  • Alle bovengenoemde prijzen zijn exclusief BTW;