Prince2 Foundation & Practitioner Fasttrack

Tijdens deze Prince2 Foundation & Practitioner Fasttrack training leer je projecten beheerst voor te bereiden, uit te voeren en af te sluiten. Je leert de projectmanagementmethode PRINCE2 op jouw projecten toe te passen en krijgt een duidelijk inzicht in de principes, de processen, thema’s, rollen en technieken van de methode.

Omschrijving

De blended Tijdens deze Prince2 Foundation & Practitioner Fasttrack training leer je projecten beheerst voor te bereiden, uit te voeren en af te sluiten. training zorgt ervoor dat jij in staat bent om in 3,5 dag zowel de theorie voor het PRINCE2 Foundation examen als de theorie en de toepassingsvaardigheden voor het Practitioner examen te leren. In de PRINCE2 Fasttrack training werk je aan de hand van voorbeelden en casuïstiek aan het toepassen van de principes, processen, thema’s en tailoring, die samen de methodiek vorm geven.  De theorie op Foundation niveau zal je via onze populaire Online Zelfstudie tot je nemen.

Progamma Prince2 Foundation & Practitioner Fasttrack

Als verandergidsen willen we deelnemers echt verder helpen met het succesvol uitvoeren van projecten. Wij geloven er niet in dat je dit voor elkaar krijgt door alleen theorie in de trainingsdagen te behandelen. Onze trainer, een ervaren PRINCE2 projectmanager, legt de verbinding tussen de theorie en de praktijk en zorgt ervoor dat de deelnemers ruimschoots kunnen oefenen met PRINCE2 gedurende de klassikale sessies. De theorie kan je immers ook leren uit het bijgeleverde boek en via onze unieke ExamTrainer® die je laat oefenen met de vragen zoals je die ook op jouw examen krijgt.

Onze blended PRINCE2 Fasttrack training is zo opgezet dat je in 3,5 dag zowel jouw PRINCE2 Foundation certificaat als jouw PRINCE2 Practitioner certificaat kan halen. De training begint met een halve dag PRINCE2 Foundation theorie. Vanaf de eerste dag krijg je toegang tot de PRINCE2 Foundation Zelfstudie met daarin de ExamTrainer zodat jij uitgebreid kan oefenen met vragen zoals jij die op jouw examen kan verwachten. 2 weken na de eerste sessie zal het PRINCE2 Foundation examen plaatsvinden. Direct na het examen zal het Practitioner gedeelte starten. Het Practitioner gedeelte zal 3 dagen in beslag nemen met tussen elke lesdag minimaal 1 week ruimte om de stof te bestuderen. Ongeveer 2 weken na de laatste trainingsdag zal het Practitioner examen plaatsvinden.

Doelgroep

Of je nu projectmedewerker, projectleider of (aanstaande) projectmanager bent, de PRINCE2 Fasttrack training is bedoeld voor iedereen die zich wil verdiepen in de PRINCE2 methode of in projectmanagement.

Specifieke ervaring als projectmanager is niet noodzakelijk. Al is het voor jou wel prettig als je beschikt over basiskennis op het gebied van projectmatig werken en een HBO werk- en denkniveau aan kan.

Resultaat

De training PRINCE2 Fasttrack is gericht op het toepassen van PRINCE2.

Je krijgt een duidelijker inzicht in de relaties tussen de principes, de thema’s en de processen van de methode. De training biedt meer handvatten voor het toepassen van PRINCE2 in de praktijk.

Deze training leidt tot:

 • Verdiept inzicht in projectmatig werken en projectmanagement;
 • Kennis van de PRINCE2 methodiek tot op Practitioner niveau;
 • Vaardigheid in het toepassen van PRINCE2;
 • Eventueel het PRINCE2 Foundation certificaat en het PRINCE2 Practitioner certificaat.

Examengarantie Prince2 Foundation & Practitioner Fasttrack

We bieden jou een garantie aan dat je slaagt voor het examen. Slaag je na de eerste poging onverhoopt niet, dan bestelt onze partner kosteloos een nieuwe voucher. Bovendien kom je in aanmerking voor 1 uur kosteloze (extra) persoonlijke begeleiding van een trainer om mogelijke vragen te beantwoorden en je klaar te stomen voor je herexamen. Maar we verwachten hiervoor wel iets van jou, om hiervoor in aanmerking te komen gelden deze voorwaarden:

Examengarantie voorwaarden:

 • Je dient alle doelstellingen (100%) in de memotrainer van de Lagant zelfstudie of de ExamTrainer® te hebben behaald. Waarbij je minimaal 50 vragen dient te hebben beantwoord;
 • Je dient examen af te leggen binnen 2 (twee) weken na de laatste keer oefenen in de ExamTrainer® of memotrainer van de zelfstudie van Lagant;
 • Per kandidaat verstrekken wij per examen maximaal 1 (één) (extra) examenvoucher;
 • Per kandidaat verstrekken wij per examen maximaal 1 (één) uur extra persoonlijke begeleiding;
 • Lagant is niet verantwoordelijk voor de techniek of technisch falen van de examenomgeving en/of internetverbinding bij remote examens.

De Prince2 Foundation en Prince2 Practitioner zijn ook los van elkaar te volgen.

in samenwerking met

PRAKTISCHE INFORMATIE

DEELNEMERS

Tussen 8 en 14 deelnemers

TAAL

Nederlands

MAESTRO PRIJS

€ 2.865,-

PARTNER PRIJS

€ 2.695,-

LOCATIE

Regio Amsterdam, Utrecht, Den Haag of Zwolle

CURSUS

Training

EXAMEN

Inclusief Foundation & Practitioner examen

AANTAL DAGEN

3.5 dagen

TIJD

van 9.00u tot 17.00u

ONLINE

Klik hier voor Prince2 Foundation online

Klik hier voor Prince2 Practitioner online

Datum optie 1
 • 04-04-2024
 • 18-04-2024
 • 25-04-2024
 • 02-05-2024
Locatie: Amersfoort Datum optie 2
 • 05-09-2024
 • 19-09-2024
 • 26-09-2024
 • 03-10-2024
Locatie: Amersfoort

DIRECT AANMELDEN

Aanmelden voor Prince2 Foundation & Practitioner Fasttrack

VOORWAARDEN

 • Partners van de Maestro Academy: Specialisten aangesloten bij Het Finance Gilde, DataConnected of HeadFirst(Premium overeenkomst);
 • Bij deze actie geldt dat de betaling vóór aanvang van de eerste trainingsdag volledig moet zijn voldaan;
 • Alle bovengenoemde prijzen zijn exclusief BTW;