Prince2 Foundation – Online Zelfstudie

PRINCE2 is nog steeds de toonaangevende projectmanagement methode in de wereld. Met deze zelfstudies kan je het Foundation en het Practitioner examen halen.

De populaire PRINCE2 zelfstudies bieden een variatie aan leervormen. De ingebouwde ExamTrainers helpen je optimaal voor te bereiden op de examens. Door uitgebreid te oefenen met de examenvragen verdiep je je kennis, zodat je juist in het dagelijkse werk deze kan toepassen.

Omschrijving

De PRINCE2® Foundation Online Zelfstudie is een uitkomst voor iedereen die zich wil verdiepen in de PRINCE2 projectmanagementmethode, maar geen klassikale training wil volgen. De PRINCE2 Foundation Online Zelfstudie is volledig geaccrediteerd door PeopleCert en voldoet daarmee aan de strenge internationale kwaliteitseisen. Na het doorlopen van de zelfstudie ben je optimaal voorbereid voor het PRINCE2 Foundation examen

Aanpak

Met de PRINCE2 Foundation Online Zelfstudie is het mogelijk om in je eigen tempo, wanneer het jou uitkomt, te studeren. De zelfstudie bevat het volledige PRINCE2 Compact e-book, vele video’s en oefeningen om te zorgen dat jij de stof eigen maakt. Ook bevat de zelfstudie  de populaire ExamTrainer waarmee je uitgebreid kan oefenen met vragen zoals jij die ook op jouw examen kan verwachten. Verder houdt de zelfstudie exact jouw studieresultaten bij zodat jij op basis van deze resultaten kan bepalen wat jij nog moet doen om klaar te zijn voor jouw examen.

Doelgroep & Resultaat

Doelgroep

Of je nu projectmedewerker, projectleider of (aanstaande) projectmanager bent, de PRINCE2 Foundation Online Zelfstudie is bedoeld voor iedereen die zich wil verdiepen in de PRINCE2 methode of projectmanagement.

Specifieke ervaring als projectmanager is niet noodzakelijk. Al is het voor jou wel prettig als je beschikt over basiskennis op het gebied van projectmatig werken en een HBO werk- en denkniveau aan kan.

Resultaat

Na deze training hebben de kandidaten inzicht in de PRINCE2 methode en een degelijke kennis van de PRINCE2 onderdelen opgedaan. Ook ben je goed voorbereid op het PRINCE2 Foundation examen.

Examengarantie

  • minimale score: deelnemer moet een minimale score van 80% voor PRINCE2 foundation behalen in de Examtrainer bij de opleidingspartner, Bij de laatste 100 oefenvragen.

AANVULLENDE VOORWAARDEN:

  • Per examen geldt een minimale score die je moet behalen in de Examtrainer bij de opleidingspartner. Kijk voor de exacte voorwaarden op de pagina van de desbetreffende online zelfstudie of (virtuele) training.
  • Indien je voldoet aan de gestelde eisen, bestellen we via de opleidingspartner een nieuwe voucher, kosteloos voor iedere deelnemer. Het maximum aantal van één (extra) examenvoucher per kandidaat valt onder deze examengarantie.
  • Extra begeleiding: slaag je na de eerste poging onverhoopt toch niet, dan krijg je zonder kosten één uur begeleiding van een ervaren trainer om mogelijke vragen te beantwoorden. Neem daarvoor contact op met Lloyd Charité via lloyd.charite@maestroacademy.nl.
  • Techniek: Maestro Academy en haar partner zijn niet verantwoordelijk voor de techniek of technisch falen van de examenomgeving en/of een slechte internetverbinding als kandidaten remote examen doen.
  • Geldigheidsduur: voorwaarde is dat de je je examen doet, binnen twee weken na de laatste keer oefenen in de Examtrainer van de opleidingspartner.
  • Wat moet je doen als je het examen niet hebt gehaald? Indien je het examen niet haalt, dan maak je een print screen van het examenresultaat. Deze mail je naar lloyd.charite@maestroacademy.nl, (telefoonnummer 0625645865). Wij controleren samen met de opleidingspartner of je aan de voorwaarden van de examengarantie voldoet. Afdeling planning laat deelnemer weten of aan de voorwaarden is voldaan en stuurt al dan niet het nieuwe examenvoucher.

Prince Practitioner

Klik hier voor de Prince2 Practitioner Online zelfstudie

Klik hier voor de Prince2 Practitioner klassikale training

Klassikale training

Heb je liever de klassikale variant?

Klik hier voor de klassikale Prince2 Foundation training

Klik hier voor de klassikale Prince2 Foundation & Practitioner training

PRAKTISCHE INFORMATIE

TAAL

Nederlands of Engelstalig

MAESTRO PRIJS

€ 574,-

PARTNER PRIJS

€ 516,-

CURSUS

Online

EXAMEN

Inclusief Prince2 Foundation Examen (online)

TIJD

6 maanden

Datum

Op aanvraag beschikbaar

DIRECT AANMELDEN

Aanmelden voor Prince2 Foundation – Online Zelfstudie

VOORWAARDEN

  • Partners van de Maestro Academy: Specialisten aangesloten bij Het Finance Gilde, DataConnected of HeadFirst(Premium overeenkomst);
  • Bij deze actie geldt dat de betaling vóór aanvang van de eerste trainingsdag volledig moet zijn voldaan;
  • Alle bovengenoemde prijzen zijn exclusief BTW;