Prince2 Foundation – Online Zelfstudie

PRINCE2 is nog steeds de toonaangevende projectmanagement methode in de wereld. Met deze zelfstudies kan je het Foundation en het Practitioner examen halen.

De populaire PRINCE2 zelfstudies bieden een variatie aan leervormen. De ingebouwde ExamTrainers helpen je optimaal voor te bereiden op de examens. Door uitgebreid te oefenen met de examenvragen verdiep je je kennis, zodat je juist in het dagelijkse werk deze kan toepassen.

Omschrijving

De PRINCE2® Foundation Online Zelfstudie is een uitkomst voor iedereen die zich wil verdiepen in de PRINCE2 projectmanagementmethode, maar geen klassikale training wil volgen. De PRINCE2 Foundation Online Zelfstudie is volledig geaccrediteerd door PeopleCert en voldoet daarmee aan de strenge internationale kwaliteitseisen. Na het doorlopen van de zelfstudie ben je optimaal voorbereid voor het PRINCE2 Foundation examen

Aanpak

Met de PRINCE2 Foundation Online Zelfstudie is het mogelijk om in je eigen tempo, wanneer het jou uitkomt, te studeren. De zelfstudie bevat het volledige PRINCE2 Compact e-book, vele video’s en oefeningen om te zorgen dat jij de stof eigen maakt. Ook bevat de zelfstudie  de populaire ExamTrainer waarmee je uitgebreid kan oefenen met vragen zoals jij die ook op jouw examen kan verwachten. Verder houdt de zelfstudie exact jouw studieresultaten bij zodat jij op basis van deze resultaten kan bepalen wat jij nog moet doen om klaar te zijn voor jouw examen.

Doelgroep & Resultaat

Doelgroep

Of je nu projectmedewerker, projectleider of (aanstaande) projectmanager bent, de PRINCE2 Foundation Online Zelfstudie is bedoeld voor iedereen die zich wil verdiepen in de PRINCE2 methode of projectmanagement.

Specifieke ervaring als projectmanager is niet noodzakelijk. Al is het voor jou wel prettig als je beschikt over basiskennis op het gebied van projectmatig werken en een HBO werk- en denkniveau aan kan.

Resultaat

Na deze training hebben de kandidaten inzicht in de PRINCE2 methode en een degelijke kennis van de PRINCE2 onderdelen opgedaan. Ook ben je goed voorbereid op het PRINCE2 Foundation examen.

Examengarantie

We bieden jou een garantie aan dat je slaagt voor het examen. Slaag je na de eerste poging onverhoopt niet, dan bestellen wij kosteloos een nieuwe voucher. Bovendien kom je in aanmerking voor 1 uur kosteloze (extra) persoonlijke begeleiding van een trainer om mogelijke vragen te beantwoorden en je klaar te stomen voor je herexamen. Maar we verwachten hiervoor wel iets van jou, om hiervoor in aanmerking te komen gelden deze voorwaarden:

Examengarantie voorwaarden:

  • Je dient alle doelstellingen (100%) in de memotrainer van de zelfstudie of de ExamTrainer® te hebben behaald. Waarbij je minimaal 50 vragen dient te hebben beantwoord;
  • Je dient examen af te leggen binnen 2 (twee) weken na de laatste keer oefenen in de ExamTrainer® of memotrainer van de zelfstudie;
  • Per kandidaat verstrekken wij per examen maximaal 1 (één) (extra) examenvoucher;
  • Per kandidaat verstrekken wij per examen maximaal 1 (één) uur extra persoonlijke begeleiding;
  • Maestro Academy is niet verantwoordelijk voor de techniek of technisch falen van de examenomgeving en/of internetverbinding bij remote examens.

Wat moet je doen als je het examen niet hebt gehaald?
Indien je het examen niet succesvol hebt behaald, dan maak je een print screen van jouw examenresultaat. Deze mail je naar lloyd.charite@maestroacademy.nl. Als je aan alle voorwaarden voldoet sturen we  je een nieuwe examenvoucher en nemen we contact met je op voor het inplannen van het uur extra persoonlijke begeleiding. Bij vragen kun je contact opnemen met Lloyd Charité op telefoonnummer 06 25 64 58 65.

Prince Practitioner

Klik hier voor de Prince2 Practitioner Online zelfstudie

Klik hier voor de Prince2 Practitioner klassikale training

Klassikale training

Heb je liever de klassikale variant?

Klik hier voor de klassikale Prince2 Foundation training

Klik hier voor de klassikale Prince2 Foundation & Practitioner training

in samenwerking met

PRAKTISCHE INFORMATIE

TAAL

Nederlands of Engelstalig

MAESTRO PRIJS

€ 670,-

PARTNER PRIJS

€ 635,-

CURSUS

Online

EXAMEN

Inclusief Prince2 Foundation Examen (online)

TIJD

Zelf te bepalen

Datum optie 1
  • 31-12-2022
  • 01-01-2022
Locatie: Kan op ieder moment in het jaar worden gestart. Licentie 6 maanden geldig

DIRECT AANMELDEN

Aanmelden voor Prince2 Foundation – Online Zelfstudie

VOORWAARDEN

  • Partners van de Maestro Academy: Specialisten aangesloten bij Het Finance Gilde, DataConnected of HeadFirst(Premium overeenkomst);
  • Bij deze actie geldt dat de betaling vóór aanvang van de eerste trainingsdag volledig moet zijn voldaan;
  • Alle bovengenoemde prijzen zijn exclusief BTW;