Wat is het Educatiecollectief?

Samen inkopen maakt educatie goedkoper. Individuele specialisten hebben veelal niet de mogelijkheid om trainingen gezamenlijk in te kopen. Daarom onderhandelt Maestro Academy met de toeleveranciers/opleidingspartners om het scherpste aanbod voor een training. Gezamenlijk inkopen kan al gauw 30% korting opleveren op de reguliere marktprijs. Tevens heeft de opleider de mogelijkheid definitief opgenomen te worden in de academy.

Ben je al van plan een bepaalde traing(en) te volgen? Geef deze training dan vrijblijvend op, je zit nergens aan vast. Het mag ook een training zijn die de Maestro Academy momenteel nog niet aanbiedt. Meerdere trainingen zijn op verzoek van specialisten toegevoegd aan het opleidingsaanbod van de Maestro Academy tegen scherpe voorwaarden. De Maestro Academy gaat op basis van de keuzes onderhandelen met de opleider(s). Belangrijke factoren hierin zijn locatie, prijs en kwaliteit. Zodra de Maestro Academy heeft vernomen om welke training(en) het gaat, neemt de Maestro Academy contact met je op, om de specifieke behoefte te achterhalen.

Het proces

Vanaf 20 mei is het Educatieecollectief open voor inschrijvingen. Vanaf dat moment zal Maestro Academy de specifieke wensen en behoefte verzamelen om een goed beeld te krijgen. Met deze informatie kan Maestro Academy met de opleidingspartners de juiste inhoud voor de training samenstellen.

 

Het aanbod

Heb jij je behoefte kenbaar gemaakt bij ons? Dan nemen wij na de onderhandelingen persoonlijk contact met je op om de resultaten te bespreken. Hierin wordt locatie, tijd, inhoud en prijs meegenomen. Is het aanbod interessant voor je, dan bepaal je zelf of je deze aanbieding wilt accepteren. Bij akkoord ontvang je van ons een bevestiging per e-mail, waarna je tegen deze speciale voorwaarden de training kan volgen.

 

Aanmelden voor het EducatieCollectief?

    Voornaam*

    Achternaam*

    Emailadres*

    Telefoonnumer (optioneel)

    Welke training(en) je zou willen volgen*