Prince2 Foundation Inclusief examenvoucher

Prince2 Opleiding

Iedereen is weleens actief in een project, bewust én onbewust. Wellicht herkennen we een project niet zo snel en hebben we de neiging om alleen de grote infrastructurele klussen die om ons heen gebeuren als project te zien. Projecten zijn van alle tijden. Of het nu gaat om een aangelegde spoorlijn, een gemigreerd IT-systeem of een gerestaureerd museum, het kost tijd en geld. Ongeacht het soort project, een effectieve projectmanagementmethode is van essentieel belang om te slagen. Volg daarom de Prince2 Foundation training.

Wat is PRINCE2

PRINCE2 is een procesgerichte projectmanagementmethode, te gebruiken voor grote én kleine projecten. PRINCE2 houdt zich vooral bezig met de aansturing van het uit te voeren werk, waarbij continu de ‘noodzaak’ en de legitimatie, de Business Case, in de gaten wordt gehouden. PRINCE2 is geschreven vanuit de gedachte dat degenen die verantwoordelijk zijn voor het project niet eerder hebben samengewerkt. Dat de coördinatie tussen de projectdeelnemers goed wordt georganiseerd en dat de verantwoordelijkheden voor alle uitvoerenden, leidinggevenden en sponsors duidelijk worden beschreven.

PRINCE2 kenmerken

PRINCE2 beschrijft een aantal heldere uitgangspunten die voor elk type project opgaan en bijdragen aan het uiteindelijke succes. Hierbij wordt uitgegaan van het principe dat projecten zich afspelen in een klant/leverancier omgeving.

Prince2 Foundation

Dit niveau richt zich op het begrijpen en vertrouwd raken met het PRINCE2 concept van Axelos, de terminologie, de processen, de thema’s en de principes.

Praktische informatie
Voor wie is deze Prince2 opleiding bestemd?

PRINCE2 is internationaal erkend als dé standaard op het gebied van projectmanagement. De methodiek wordt gebruikt door overheden, banken, verzekeraars, maar ook door organisaties uit het midden- en kleinbedrijf. Mensen spelen daarbij een belangrijke rol en PRINCE2 biedt een professioneel kwalificatieschema gericht op iedereen die betrokken is bij het aansturen en uitvoeren van projecten.

Deze training is inclusief  lunch, koffie en thee.

Vervolg training
Na deze training kan je de Prince2 Practitioner volgen, meer informatie vind je hier. De Prince2 Foundation en Practitioner zijn ook te volgen middels een fasttrack, klik hier voor meer informatie.

Online

Klik hier voor de online Prince2 Foundation zelfstudie

Klik hier voor de online Prince2 Practitioner zelfstudie

in samenwerking met

PRAKTISCHE INFORMATIE

DEELNEMERS

Tussen 8 en 14 deelnemers

TAAL

Nederlands

MAESTRO PRIJS

€ 1.490,-

PARTNER PRIJS

€ 1.425,-

LOCATIE

Regio Amsterdam, Utrecht, Den Haag of Zwolle

CURSUS

Training

EXAMEN

Inclusief examen

AANTAL DAGEN

2 dagen

TIJD

van 9.00u tot 17.00u

ONLINE

Klik hier voor de online Prince2 Foundation zelfstudie

Klik hier voor de online Prince2 Practitioner zelfstudie

Datum optie 1
  • 24-08-2022
  • 31-08-2022
Locatie: Utrecht Datum optie 2
  • 17-10-2022
  • 31-10-2022
Locatie: Utrecht Datum optie 3
  • 21-11-2022
  • 05-12-2022
Locatie: Utrecht

DIRECT AANMELDEN

Aanmelden voor Prince2 Foundation Inclusief examenvoucher

VOORWAARDEN

  • Partners van de Maestro Academy: Specialisten aangesloten bij Het Finance Gilde, DataConnected of HeadFirst(Premium overeenkomst);
  • Bij deze actie geldt dat de betaling vóór aanvang van de eerste trainingsdag volledig moet zijn voldaan;
  • Alle bovengenoemde prijzen zijn exclusief BTW;
  • Facturering van de training en de examens gebeurt rechtstreeks door de opleidingspartner GoodSense.