ITIL®4 Foundation

Algemeen
ITIL® Foundation is de basiscertificering en bedoeld voor IT-professionals en overige medewerkers die meer van IT Service Management willen weten.
Deze opvolger van de ITIL-V3 versie beschrijft de actuele inzichten binnen IT Service Management en integreert onder andere Lean, Agile, DevOps en Cloud Computing.
Bij ITIL-V4 Foundation is de methode dus niet meer gebaseerd op processen, maar ondersteunt snellere, kwaliteits- en waarde gedreven opleveringen van IT-diensten voor mensen en door organisaties heen.
Tijdens deze cursus maakt de cursist kennis met de basisbegrippen en hoe waarde kan worden geleverd met behulp van de principes, de theorie over het ITIL service value system (SVS), het four dimensions model, de Value chain (SVC) en de practises (v/h processen) uit de IT Infrastructure Library.

Doel
Na het volgen van deze training:
•    Begrijpt de cursist het ITIL-V4 Foundation service management framework en hoe dit is meegegroeid met moderne technologie en moderne manieren van werken.
•    Is de cursist in staat om het ITIL-V4 Foundation examen te doen.
•    Kan de cursist deze ITIL-V4 Foundation training als hulpmiddel gebruiken om toe te passen in zijn/haar dagelijkse werk, als voorbereiding op vervolg modules en voor diens persoonlijke ontwikkeling.

Doelgroep
Professionals die bijdragen aan het beheer, de organisatie en de optimalisatie van de activiteiten van de processen in een IT-serviceorganisatie.
De doelgroep bestaat uit operationele medewerkers, teamleiders, supervisors, managers die hun IT Service Managementvaardigheden naar de nieuwste inzichten willen ontwikkelen en overige medewerkers die meer van IT Service Management willen weten.
Daarnaast is deze training ook geschikt voor personen die al bekend zijn met vorige versies van ITIL.

Voorkennis en niveau
Geen specifieke vooropleiding benodigd,
HBO werk- en denkniveau,
Basiskennis automatisering,
Goede beheersing van geschreven Engels omdat de training, het boek en het examen in ieder geval tot in de tweede helft van 2019 alleen in het Engels beschikbaar zullen zijn.

Examen
Engelstalig multiple-choice gesloten boek examen van 60 minuten, 40 vragen.
Bij 26 of meer goed geslaagd.

Liever een online zelfstudie?

Klik dan hier voor de online zelfstudie

 

PRAKTISCHE INFORMATIE

DEELNEMERS

Tussen 8 en 14 deelnemers

TAAL

Nederlands

MAESTRO PRIJS

€1.202,-

PARTNER PRIJS

€1.081,-

LOCATIE

Regio Amsterdam, Utrecht, Den Haag of Zwolle.

CURSUS

Training

AANTAL DAGEN

2 dagen

ONLINE

Klik hier voor de online training

Datum optie 1 10-06-2020 t/m 11-06-2020 Locatie: Virtueel/Nieuwegein Datum optie 2 13-08-2020 t/m 14-08-2020 Locatie: Virtueel/Nieuwegein Datum optie 3 10-09-2020 t/m 11-09-2020 Locatie: Virtueel/Nieuwegein Datum optie 4 12-10-2020 t/m 13-10-2020 Locatie: Virtueel/Nieuwegein Datum optie 5 03-12-2020 t/m 04-12-2020 Locatie: Virtueel/Nieuwegein

DIRECT AANMELDEN

Aanmelden voor ITIL®4 Foundation

VOORWAARDEN

  • Partners van de Maestro Academy: Specialisten aangesloten bij Het Finance Gilde, DataConnected en HeadFirst(Premium overeenkomst)
  • Bij deze actie geldt dat de betaling vóór aanvang van de eerste trainingsdag volledig moet zijn voldaan;
  • Alle bovengenoemde prijzen zijn exclusief BTW;