ITIL4® Foundation Online Zelfstudie

Digitalisering is tegenwoordig de driver van innovatie. IT is in veel organisaties het primaire bedrijfsproces.
De Best Practice ITIL® geeft een (IT) organisatie kansen en mogelijkheden om de IT dienstverlening perfect af te stemmen op de behoefte van en de mogelijkheden binnen de bedrijfsprocessen. Ook andere vormen van dienstverlening maken gebruik van deze Best Practice.

Tijdens de ITIL4 Foundation training leren deelnemers begrippen als Service Value System, de Service Value Chain en de ITIL ‘Guiding Principles’. Na het volgen van deze training zijn deelnemers in staat om het ITIL4 Foundation examen met succes te maken en kunnen zij een bijdrage leveren aan de verdere professionalisering van de eigen (IT) organisatie.

Omschrijving

Deze ITIL Foundation Online Zelfstudie biedt jou een raamwerk van processen en concrete handvatten om je IT-organisatie in te richten en te beheren. De Best Practice ITIL® geeft een (IT) organisatie kansen en mogelijkheden om de IT dienstverlening perfect af te stemmen op de behoefte van en de mogelijkheden binnen de bedrijfsprocessen. ITIL is al lang niet meer alleen maar toepasbaar op de IT dienstverlening. Ook andere vormen van dienstverlening kunnen gebruik maken van deze Best Practice.

Aanpak

Met de ITIL Foundation Online Zelfstudie is het mogelijk om in je eigen tempo, wanneer het jou uitkomt, te studeren. De zelfstudie bevat het online ITIL Compact e-book, vele video’s en oefeningen om te zorgen dat jij de stof eigen maakt. Ook bevat de zelfstudie  de populaire ExamTrainer waarmee je uitgebreid kan oefenen met vragen zoals jij die ook op jouw examen kan verwachten. Verder houdt de zelfstudie exact jouw studieresultaten bij zodat jij op basis van deze resultaten kan bepalen wat jij nog moet doen om klaar te zijn voor jouw examen.

Doelgroep

Je bent werkzaam in de IT- en bedrijfsdomeinen en wilt de eerste stappen zetten in servicemanagement of je bent al bekend met eerdere versies van ITIL en/of andere best practices uit de branche en wilt meer leren over de huidige versie van ITIL. Deze zelfstudie en de bijbehorende certificering kunnen nuttig zijn voor de volgende functies: IT Support Staff, IT Consultants, Business Managers, Business Process Owners, IT Developers, Service Providers en System Integrators.

 

Resultaat & Examengarantie

Na afloop van de zelfstudie heb jij inzicht in de ITIL methode en een degelijke kennis van de ITIL onderdelen opgedaan. Ook ben je goed voorbereid op het ITIL Foundation examen. Verder ben je op de hoogte van de actuele ontwikkelingen binnen het beheer van IT-servicemanagement, begrijp je de sleutelbegrippen en gemeenschappelijke taal met betrekking tot ITIL en ben je in staat om de belangrijkste principes van ITIL toe te passen in je dagelijkse praktijk.

Specifieke voorwaarden: 

  • 1. minimale score: deelnemer moet een minimale score van 80% voor ITIL 4 foundation behalen in de Examtrainer bij de opleidingspartner, Bij de laatste 100 oefenvragen.

Aanvullende voorwaarden:

  • Per examen geldt een minimale score die je moet behalen in de Examtrainer bij de opleidingspartner. Kijk voor de exacte voorwaarden op de pagina van de desbetreffende online zelfstudie of (virtuele) training.
  • Indien je voldoet aan de gestelde eisen, bestellen we via de opleidingspartner een nieuwe voucher, kosteloos voor iedere deelnemer. Het maximum aantal van één (extra) examenvoucher per kandidaat valt onder deze examengarantie.
  • Extra begeleiding: slaag je na de eerste poging onverhoopt toch niet, dan krijg je zonder kosten één uur begeleiding van een ervaren trainer om mogelijke vragen te beantwoorden. Neem daarvoor contact op met Lloyd Charité via lloyd.charite@maestroacademy.nl.
  • Techniek: Maestro Academy en haar partner zijn niet verantwoordelijk voor de techniek of technisch falen van de examenomgeving en/of een slechte internetverbinding als kandidaten remote examen doen.
  • Geldigheidsduur: voorwaarde is dat de je je examen doet, binnen twee weken na de laatste keer oefenen in de Examtrainer van de opleidingspartner.
  • Wat moet je doen als je het examen niet hebt gehaald? Indien je het examen niet haalt, dan maak je een print screen van het examenresultaat. Deze mail je naar lloyd.charite@maestroacademy.nl, (telefoonnummer 0625645865). Wij controleren samen met de opleidingspartner of je aan de voorwaarden van de examengarantie voldoet. Afdeling planning laat deelnemer weten of aan de voorwaarden is voldaan en stuurt al dan niet het nieuwe examenvoucher.

Liever klassikaal?

ITIL®4 Foundation

PRAKTISCHE INFORMATIE

TAAL

Engelstalig

MAESTRO PRIJS

€ 694,-

PARTNER PRIJS

€624,-

CURSUS

Online

EXAMEN

Inclusief ITIL examen (online)

TIJD

6 maanden

Datum

Op aanvraag beschikbaar

DIRECT AANMELDEN

Aanmelden voor ITIL4® Foundation Online Zelfstudie

VOORWAARDEN

  • Partners van de Maestro Academy: Specialisten aangesloten bij Het Finance Gilde, DataConnected of HeadFirst(Premium overeenkomst);
  • Bij deze actie geldt dat de betaling vóór aanvang van de eerste trainingsdag volledig moet zijn voldaan;
  • Alle bovengenoemde prijzen zijn exclusief BTW;