ITIL4® Foundation Online Zelfstudie

Tijdens de ITIL4® Foundation Online Zelfstudie leren deelnemers begrippen als Service Value System, de Service Value Chain en de ITIL ‘Guiding Principles’. Na het volgen van deze training zijn deelnemers in staat om het ITIL4 Foundation examen met succes te maken en kunnen zij een bijdrage leveren aan de verdere professionalisering van de eigen (IT) organisatie.

Digitalisering is tegenwoordig de driver van innovatie. IT is in veel organisaties het primaire bedrijfsproces. De Best Practice ITIL® geeft een (IT) organisatie kansen en mogelijkheden om de IT dienstverlening perfect af te stemmen op de behoefte van en de mogelijkheden binnen de bedrijfsprocessen. Ook andere vormen van dienstverlening maken gebruik van deze Best Practice.

Omschrijving

Deze ITIL Foundation Online Zelfstudie biedt jou een raamwerk van processen en concrete handvatten om je IT-organisatie in te richten en te beheren. De Best Practice ITIL® geeft een (IT) organisatie kansen en mogelijkheden om de IT dienstverlening perfect af te stemmen op de behoefte van en de mogelijkheden binnen de bedrijfsprocessen. ITIL is al lang niet meer alleen maar toepasbaar op de IT dienstverlening. Ook andere vormen van dienstverlening kunnen gebruik maken van deze Best Practice.

Aanpak ITIL4® Foundation Online Zelfstudie

Met de ITIL Foundation Online Zelfstudie is het mogelijk om in je eigen tempo, wanneer het jou uitkomt, te studeren. De zelfstudie bevat het online ITIL Compact e-book, vele video’s en oefeningen om te zorgen dat jij de stof eigen maakt. Ook bevat de zelfstudie  de populaire ExamTrainer waarmee je uitgebreid kan oefenen met vragen zoals jij die ook op jouw examen kan verwachten. Verder houdt de zelfstudie exact jouw studieresultaten bij zodat jij op basis van deze resultaten kan bepalen wat jij nog moet doen om klaar te zijn voor jouw examen.

Doelgroep

Je bent werkzaam in de IT- en bedrijfsdomeinen en wilt de eerste stappen zetten in servicemanagement of je bent al bekend met eerdere versies van ITIL en/of andere best practices uit de branche en wilt meer leren over de huidige versie van ITIL. Deze zelfstudie en de bijbehorende certificering kunnen nuttig zijn voor de volgende functies: IT Support Staff, IT Consultants, Business Managers, Business Process Owners, IT Developers, Service Providers en System Integrators.

Examengarantie ITIL4® Foundation Online Zelfstudie

We bieden jou een garantie aan dat je slaagt voor het examen. Slaag je na de eerste poging onverhoopt niet, dan bestellen wij kosteloos een nieuwe voucher. Bovendien kom je in aanmerking voor 1 uur kosteloze (extra) persoonlijke begeleiding van een trainer om mogelijke vragen te beantwoorden en je klaar te stomen voor je herexamen. Maar we verwachten hiervoor wel iets van jou, om hiervoor in aanmerking te komen gelden deze voorwaarden:

Examengarantie voorwaarden:

  • Je dient alle doelstellingen (100%) in de memotrainer van de zelfstudie of de ExamTrainer® te hebben behaald. Waarbij je minimaal 50 vragen dient te hebben beantwoord;
  • Je dient examen af te leggen binnen 2 (twee) weken na de laatste keer oefenen in de ExamTrainer® of memotrainer van de zelfstudie;
  • Per kandidaat verstrekken wij per examen maximaal 1 (één) (extra) examenvoucher;
  • Per kandidaat verstrekken wij per examen maximaal 1 (één) uur extra persoonlijke begeleiding;
  • Maestro Academy is niet verantwoordelijk voor de techniek of technisch falen van de examenomgeving en/of internetverbinding bij remote examens.

Wat moet je doen als je het examen niet hebt gehaald?
Indien je het examen niet succesvol hebt behaald, dan maak je een print screen van jouw examenresultaat. Deze mail je naar lloyd.charite@maestroacademy.nl. Als je aan alle voorwaarden voldoet sturen we  je een nieuwe examenvoucher en nemen we contact met je op voor het inplannen van het uur extra persoonlijke begeleiding. Bij vragen kun je contact opnemen met Lloyd Charité op telefoonnummer 06 25 64 58 65.

Liever klassikaal?

ITIL®4 Foundation

in samenwerking met

PRAKTISCHE INFORMATIE

TAAL

Engelstalig

MAESTRO PRIJS

€ 690,-

PARTNER PRIJS

€ 645,-

CURSUS

Online

EXAMEN

Inclusief ITIL examen (online)

TIJD

Zelf te bepalen

Datum optie 1
  • 31-12-2022
  • 01-01-2022
Locatie: Kan op ieder moment in het jaar worden gestart. Licentie 6 maanden geldig

DIRECT AANMELDEN

Aanmelden voor ITIL4® Foundation Online Zelfstudie

VOORWAARDEN

  • Partners van de Maestro Academy: Specialisten aangesloten bij Het Finance Gilde, DataConnected of HeadFirst(Premium overeenkomst);
  • Bij deze actie geldt dat de betaling vóór aanvang van de eerste trainingsdag volledig moet zijn voldaan;
  • Alle bovengenoemde prijzen zijn exclusief BTW;