Weblog

Laat je inspireren door nieuws, blogs en achtergrondartikelen van Maestro Academy en de diverse opleidingspartners.

Update met betrekking tot het Corona virus

Online gaan veel trainingen gewoon door

In lijn met het regeringsbeleid ten aanzien van de Corona-maatregelen, zijn veel trainingen van onze partners vanaf heden enkel nog online te volgen. Niet alle trainingen zijn hiervoor geschikt, dus sommige zullen verplaatst worden naar een later moment in overleg.

Voor een groot deel van ons trainingsaanbod is het mogelijk deze virtueel bij te wonen of zelfs helemaal in eigen tijd en tempo online te volgen. Wil jij weten of het voor jouw training ook mogelijk is? Neem dan contact op met Lloyd Charité via 06-25 6458 65 of via lloyd.charite@maestroacademy.nl

Een uitstekende oplossing om in deze tijd toch jouw kennis te blijven ontwikkelen. Ben je onzeker over het online volgen van cursussen? Wij snappen dat deze manier van training volgen voor veel mensen nieuw is. Dus mocht het volgen van een online training achteraf toch niet goed zijn bevallen, of heb je een deel van de stof niet goed begrepen? In de meeste gevallen kun je later dit jaar kosteloos (een deel van) dezelfde training nog eens volgen, wanneer de cursusruimtes weer geopend zijn.

Populaire artikelen
1

Uw eigen opleidingsportaal en meer

2

Franklin Loman over omscholen en bijscholen

3

Maestro Academy neemt activiteiten van Marosel over

4

Gaan we het redden met zijn allen of gaat Nederland wederom op slot? Collega Franklin Loman geeft een korte analyse.

5

Coronacrisis – Terugblik en positieve vooruitzichten