Weblog

Laat je inspireren door nieuws, blogs en achtergrondartikelen van Maestro Academy en de diverse opleidingspartners.

Update met betrekking tot het Corona virus

Online gaan veel trainingen gewoon door

In lijn met het regeringsbeleid ten aanzien van de Corona-maatregelen, zijn veel trainingen van onze partners vanaf heden enkel nog online te volgen. Niet alle trainingen zijn hiervoor geschikt, dus sommige zullen verplaatst worden naar een later moment in overleg.

Voor een groot deel van ons trainingsaanbod is het mogelijk deze virtueel bij te wonen of zelfs helemaal in eigen tijd en tempo online te volgen. Wil jij weten of het voor jouw training ook mogelijk is? Neem dan contact op met Lloyd Charité via 06-25 6458 65 of via lloyd.charite@maestroacademy.nl

Een uitstekende oplossing om in deze tijd toch jouw kennis te blijven ontwikkelen. Ben je onzeker over het online volgen van cursussen? Wij snappen dat deze manier van training volgen voor veel mensen nieuw is. Dus mocht het volgen van een online training achteraf toch niet goed zijn bevallen, of heb je een deel van de stof niet goed begrepen? In de meeste gevallen kun je later dit jaar kosteloos (een deel van) dezelfde training nog eens volgen, wanneer de cursusruimtes weer geopend zijn.

Populaire artikelen
1

Blijf aan jezelf werken, ook in deze (onzekere) tijden

2

Kom een stap verder met je eigen Academy

3

Op naar 2021!

4

Waarom onbeperkt leren duur is en de hype enkel de kosten opdrijft

5

De voor- en nadelen van virtuele trainingen