Word van Basis tot Expert (via e-learning)

Microsoft Office Word is een van de meest gebruikte tekstverwerkers ter wereld. Het zeer uitgebreide programma biedt u een scala aan mogelijkheden om professioneel uitziende documenten te maken. Met een cursus Word kunt u meer uit dit programma halen.

Maak tijdens de cursus Word van Basis tot Expert (via e-learning) kennis met de tekstverwerker Word en leer alle functionaliteiten beheersen. Na het volgen van deze opleiding kunt u volledig gebruikmaken van Word.Alle benodigde thema’s komen aan bod, zoals tekstinvoer, opmaak en pagina-indeling, tabellen, afbeeldingen en grafische objecten invoegen.

Ook gevorderde functionaliteiten komen aan bod, zoals het gebruik van sjablonen, mailingen en lange documenten beheren.De cursus betreft zelfstudie. U kunt zelf bepalen wat, waar, wanneer en hoe snel u wilt leren. Deze leervorm is met name geschikt voor mensen die in eigen tempo alleen datgene willen leren wat zij nodig hebben. Dit vraagt natuurlijk wel enige zelfdiscipline.

Deze cursus is beschikbaar in alle gangbare versies van Word.Omdat het zelfstudie betreft, bepaalt u zelf de cursusduur. U heeft twaalf maanden de tijd om de cursus af te ronden.

De verwachte duur van de training is ongeveer 18 uur.

Deze cursus bieden wij ook aan in de versie Word 365. Bij uw inschrijving kunt u aangeven in welke versie u de cursus wilt volgen!

Doelgroep
Deze cursus is bestemd voor iedereen die de basishandelingen in Word (opnieuw) wil leren gebruiken en de gevorderde functionaliteiten wil beheersen.

Voorkennis
Voor deze cursus is geen specifieke voorkennis vereist.

Duur
Omdat het zelfstudie betreft, bepaalt u zelf de cursusduur. U heeft twaalf maanden de tijd om de cursus af te ronden.

Certificaat
Na afloop van de cursus ontvangt u een certificaat.

in samenwerking met

PRAKTISCHE INFORMATIE

MAESTRO PRIJS

€99,-

PARTNER PRIJS

€89,-

CURSUS

Online zelfstudie

Datum optie 1 31 December 2023 Locatie: Online/E-learning (Startmoment kan zelf bepaald worden)

DIRECT AANMELDEN

Aanmelden voor Word van Basis tot Expert (via e-learning)

VOORWAARDEN

  • Partners van de Maestro Academy: Specialisten aangesloten bij Het Finance Gilde, Prosci CMC of HeadFirst(Premium overeenkomst);
  • De betaling dient vóór aanvang van de eerste trainingsdag volledig te zijn voldaan;
  • Alle bovengenoemde prijzen zijn exclusief BTW;