Strategisch Human Resources Management – online

Hoe brengt u uw HR beleid in lijn met de strategie van uw organisatie? De cursus Strategisch Human Resources Management gaat daar verder op in.

Wat levert het HR-beleid op en hoe maak je het meetbaar?

Op de vraag of en zo ja in welke mate HRM bijdraagt aan het rendement van de organisatie moeten veel HR managers het antwoord schuldig blijven. Het zijn logische vragen in een tijd waarin organisaties kritisch moeten zijn op elke investering en kostenpost. Ook de personeelsafdeling moet met harde cijfers haar bijdrage aan het bedrijfsresultaat kunnen aantonen.

In de praktische HRM cursus Strategisch Human Resources Management leer je hoe je HR activiteiten kunt afstemmen op de (rendements)eisen van jouw bedrijf, hoe je de toegevoegde waarde van HRM kunt aantonen en hoe je HR activiteiten kunt vertalen naar kosten, baten en terugverdientijden en vervolgens kunt sturen op basis van de verkregen cijfers.

Voor wie is de cursus bedoeld?

De schriftelijke HRM cursus Strategisch Human Resources Management is geschreven voor alle HR-managers, -adviseurs en lijnmanagers die hun HR beleid in lijn willen brengen met de doelstellingen van de organisatie.

Voordelen van de schriftelijke cursus

De leerstof van de schriftelijke cursus Strategisch Human Resources Management is gebaseerd op de lesstof van een 4-daagse masterclass. Bestudering van een les kost u plm. 4 uur. De schriftelijke cursus Strategisch Human Resources Management kost je geen reistijd, geen reiskosten, geen verblijfskosten en belangrijker nog, je bent niet dagen achtereen van kantoor weg. Daarnaast kun je zelf bepalen waar, wanneer en in welk tempo je studeert. Je betaalt slechts 9% BTW i.p.v. 21%. Volgens schattingen kost een schriftelijke cursus jou en jouw organisatie 40 tot 60% minder dan een mondelinge cursus.

Handig naslagwerk

De Strategisch Human Resources Management cursusmap vormt na afsluiting van de leergang een waardevol en praktisch naslagwerk voor jou en jouw collega’s.

in samenwerking met

PRAKTISCHE INFORMATIE

MAESTRO PRIJS

€1.795,-

PARTNER PRIJS

€1.660,-

CURSUS

Klassikaal of Incompany

MATERIAAL

Inclusief materiaal

TIJD

09:30 - 17:00

Datum optie 1 17 February 2022 Locatie: Online

DIRECT AANMELDEN

Aanmelden voor Strategisch Human Resources Management – online

VOORWAARDEN

  • Partners van de Maestro Academy: Specialisten aangesloten bij Het Finance Gilde, DataConnected of HeadFirst(Premium overeenkomst);
  • De betaling dient vóór aanvang van de eerste trainingsdag volledig te zijn voldaan;
  • De genoemde prijzen zijn exclusief BTW;