MSP Foundation Online zelfstudie- Managing Successful Programmes

De MSP® Foundation Online Zelfstudie is een uitkomst voor iedereen die zich wil verdiepen in de MSP programmamanagementmethode, maar geen klassikale training wil volgen. De MSP Foundation Online Zelfstudie is volledig geaccrediteerd door PeopleCert en voldoet daarmee aan de strenge internationale kwaliteitseisen. Na het doorlopen van de zelfstudie ben je optimaal voorbereid voor het MSP Foundation examen.

Aanpak

Met de MSP Foundation Online Zelfstudie is het mogelijk om in je eigen tempo, wanneer het jou uitkomt, te studeren. De zelfstudie bevat het volledige MSP Compact e-book, vele video’s en oefeningen om te zorgen dat jij de stof eigen maakt. Ook bevat de zelfstudie  de populaire ExamTrainer waarmee je uitgebreid kan oefenen met vragen zoals jij die ook op jouw examen kan verwachten. Verder houdt de zelfstudie exact jouw studieresultaten bij zodat jij op basis van deze resultaten kan bepalen wat jij nog moet doen om klaar te zijn voor jouw examen.

Doelgroep & Resultaat

Doelgroep

Of je nu in een programma meedraait of (aanstaande) programmamanager bent, de MSP Foundation Online Zelfstudie is bedoeld voor iedereen die zich wil verdiepen in de MSP methode of programmamanagement.

Specifieke ervaring als projectmanager of programmamanager is niet noodzakelijk. Al is het voor jou wel prettig als je beschikt over basiskennis op het gebied van projectmanagement en een HBO werk- en denkniveau aan kan.

Resultaat

Als jij deze zelfstudie hebt afgerond, heb jij inzicht in de MSP methode en een degelijke kennis van de MSP onderdelen opgedaan. Ook ben je goed voorbereid op het MSP Foundation examen.

Inbegrepen:

 • Online Zelfstudie;
 • ExamTrainer;
 • MSP Foundation examen (online);
 • Examen garantie.

Examengarantie

Specifieke voorwaarden MSP Foundation: 

1. minimale score: deelnemer moet een minimale score van 80% voor MSP foundation behalen in de Examtrainer. Bij de laatste 100 oefenvragen.

Aanvullende voorwaarden voor de Examengarantie

 • Per examen geldt een minimale score die je moet behalen in de Examtrainer. Kijk voor de exacte voorwaarden op de pagina van de desbetreffende online zelfstudie of (virtuele) training.
 • Indien je voldoet aan de gestelde eisen, bestellen we een nieuwe voucher, kosteloos voor iedere deelnemer. Het maximum aantal van één (extra) examenvoucher per kandidaat valt onder deze examengarantie.
 • Extra begeleiding: slaag je na de eerste poging onverhoopt toch niet, dan krijg je zonder kosten één uur begeleiding van een ervaren trainer om mogelijke vragen te beantwoorden. Neem daarvoor contact op met info@maestroacademy.nl
 • Techniek: We zijn niet verantwoordelijk voor de techniek of technisch falen van de examenomgeving en/of een slechte internetverbinding als kandidaten remote examen doen.

PRAKTISCHE INFORMATIE

TAAL

Engelstalig

MAESTRO PRIJS

€659,-

PARTNER PRIJS

€593,-

CURSUS

Online zelfstudie

EXAMEN

Inclusief examen

Datum

Op aanvraag beschikbaar

DIRECT AANMELDEN

Aanmelden voor MSP Foundation Online zelfstudie- Managing Successful Programmes

VOORWAARDEN

 • Partners van de Maestro Academy: Specialisten aangesloten bij Het Finance Gilde, DataConnected of HeadFirst(Premium overeenkomst);
 • Bij deze actie geldt dat de betaling vóór aanvang van de eerste trainingsdag volledig moet zijn voldaan;
 • Alle bovengenoemde prijzen zijn exclusief BTW;