Lean Yellow Belt online

De Online Yellow Belt training is een ideale training voor iedereen die online alles over de verschillende Lean instrumenten wil leren. Verder ontdek je precies hoe je deze kunt toepassen in jouw organisatie om duurzame verbetering tot stand te brengen.

Wat leer je tijdens de Yellow Belt training?

De Online Yellow Belt Training is de theoretische versie van de Green Belt Training. Je leert hoe je Lean instrumenten kunt toepassen. Hoe kun je een organisatie verbeteren en hoe veranker je die verbeteringen, zodat er duurzaam verbeterd wordt? Deze online training is ook in het Engels beschikbaar. Na de Lean Yellow Belt kun je ook de Lean Green Belt en Lean Black Belt volgen.

Voor wie is de training geschikt?

Ben je een manager of professional en wil je een bijdrage leveren aan het verbeteren van de resultaten van de organisatie? Dan is de Online Yellow Belt Training iets voor jou. De Online Yellow Belt Training past jou ook als je kennis wilt maken met de Lean methodiek en is de ingangseis voor de Green of Black Belt training. De Online Yellow Belt Training doe je waar en wanneer het jou uitkomt, op smartphone, tablet of PC.

Waarom de Online Yellow Belt Training?

De training is ontwikkeld aan de hand van de principes van Lean: ‘de klant centraal’. Dat betekent streven naar een optimale leerervaring met een maximaal resultaat. Zo wordt er gebruik gemaakt van moderne didactische principes gericht op gedragsverandering. Uiteindelijk gaat het erom duurzame verandering tot stand te brengen en dat heeft alles te maken met gedrag. Door de training wordt je aan het denken gezet over wat je nu doet en hoe het met de principes van Lean nog veel beter kan.

Verwachtingen

 1. De training sluit aan bij de praktijk van alledag
 2. De videocolleges bieden duidelijke uitleg
 3. De cases en bijbehorende toetsvragen zorgen dat u de stof écht gaat begrijpen
 4. Mbo+ werk- denkniveau
 5. Studiebelasting eigen tijd: 2.5 uur
 6. Examen: 1 keer
 7. Herexamen: 1 keer op aanvraag

Certificering

Na afloop krijg je de LCS certificering 1A.

in samenwerking met
in samenwerking met

PRAKTISCHE INFORMATIE

TAAL

Nederlands

MAESTRO PRIJS

€ 119,-

PARTNER PRIJS

€ 114,-

LOCATIE

Online

CURSUS

Training

AANTAL DAGEN

2,5 uur

TIJD

Zelf te bepalen

Datum optie 1
 • 31-12-2023
 • 01-01-2023
Locatie: Kan op ieder moment in het jaar worden gestart

DIRECT AANMELDEN

Aanmelden voor Lean Yellow Belt online

VOORWAARDEN

 • Partners van de Maestro Academy: Specialisten aangesloten bij Het Finance Gilde, DataConnected of HeadFirst(Premium overeenkomst);
 • De genoemde prijzen zijn exclusief BTW;
 • De genoemde prijzen zijn inclusief materiaal;
 • De deelnemers krijgen bij succesvol afronden een door het LERC geaccrediteerd certificaat op het behaalde niveau;
 • Het minimale aantal deelnemers voor de opleidingen is 10 personen, maximaal 16 personen. Bij minder deelnemers zal de opleiding geannuleerd worden.
 • De betaling dient vóór aanvang van de eerste trainingsdag volledig te zijn voldaan;