Lean Six Sigma Yellow Belt

De interactieve Lean Six Sigma Yellow Belt training heeft veel oefeningen, processimulaties en praktijkvoorbeelden. Deze training is geschikt voor iedereen die wil begrijpen wat Lean Six Sigma inhoudt en snel wil starten met het verbeteren van zijn of haar organisatie en werkprocessen

Wat houdt de Yellow Belt training van één dag in?

We leren je de basiskennis over Lean Six Sigma, gaan aan de slag met een aantal belangrijke lean-instrumenten en spelen een lean simulatiegame. Aan het eind van de training:

  • Begrijp je wat Lean Management en de Six Sigma methodiek inhoudt;
  • Weet je wat Kaizen, 5S, Kanban en VSM betekenen;
  • Herken je verspillingen in werkprocessen en enthousiasmeer je je collega’s om verspillingen op te lossen.
  • Ben je goed voorbereid om bij te dragen aan een verbeterproject in jouw organisatie.

Deze opleiding is voor iedereen die zonder voorkennis wil starten met het verbeteren van werkprocessen op Lean Six Sigma-wijze.

Wie kunnen er deelnemen aan een Lean Yellow Belt training?

De opleiding Lean Six Sigma Yellow is voor iedereen die zonder voorkennis wil starten met het verbeteren van werkprocessen op Lean Six Sigma-wijze.

Officiële Lean Six Sigma Yellow opleider

De trainingen van Bureau Tromp zijn geaccrediteerd door de IASSC (International Association for Six Sigma Certification). Hiermee voldoen onze trainingen aan de internationale standaarden voor Lean opleidingen.

Klassikaal en online

De Lean Six Sigma Yellow Belt training wordt zowel online als klassikaal gegeven. Geef bij het inschrijven jouw voorkeur aan.

Tijdens de Yellow Belt training leer je in één dag de basis van Lean Six Sigma. Bovendien ga je aan de slag met een aantal belangrijke Lean-instrumenten. We sluiten de training af met het spelen van een Lean simulatiegame. Deze training is voor iedereen die zonder voorkennis wil starten met het verbeteren van werkprocessen.

We trainen in groepen van maximaal 12 personen. De deelnemers komen uit alle regio’s en branches. We behandelen de theorie op interactieve wijze en maken telkens de koppeling met de praktijk. Hierdoor ontstaan er interessante discussies en kennisuitwisselingen waar je direct mee aan de slag kunt.

Opleiders en de Six Sigma certificering

De Lean Six Sigma Yellow Belt trainingen worden gegeven door onze ervaren Black Belt consultants. Met veel praktijkvoorbeelden leggen zij jou de theorie van Lean en Six Sigma uit. Onze trainingen worden op basis van ruim 900 reviews beoordeeld met een 9 (bron: Feedback Company).
Ter afsluiting van de training spelen we een lean-game waarin je het geleerde direct in de praktijk toepast. na afloop ontvang je een officieel Lean Six Sigma Yellow Belt certificaat van ‘The Counsel for Six Sigma Certification’ (CSSC). Hier hoeft geen examen voor te worden afgelegd.

Bureau Tromp is een door ‘The Counsel for Six Sigma Certification’ (CSSC) geaccrediteerde Lean Six Sigma opleider. Deze accreditatie staat garant voor onze hoge kwaliteit trainingen. Bovendien wordt daarmee jouw certificaat wereldwijd erkend.

Als vervolg kun je de training Lean Six Sigma Green Belt en Lean Six Sgima Black Belt volgen. We leren je alle instrumenten uit de Lean Six Sigma toolbox en je gaat er zelf actief mee aan de slag.

in samenwerking met

PRAKTISCHE INFORMATIE

DEELNEMERS

6 tot 12 deelnemers

MAESTRO PRIJS

€395,-

PARTNER PRIJS

€375,-

CURSUS

Klassikaal

MATERIAAL

Inclusief materiaal

AANTAL DAGEN

1 dag

TIJD

09:30 uur en duren tot ongeveer 16:00 uur (inclusief lunch)

Datum optie 1 13 December 2022 Locatie: Utrecht, Eindhoven, Virtuel Classroom (online)

DIRECT AANMELDEN

Aanmelden voor Lean Six Sigma Yellow Belt

VOORWAARDEN

  • Partners van de Maestro Academy: Specialisten aangesloten bij Het Finance Gilde, DataConnected of HeadFirst(Premium overeenkomst);
  • De genoemde prijzen zijn exclusief BTW;
  • De betaling dient vóór aanvang van de eerste trainingsdag volledig te zijn voldaan;
  • De betalingsafhandeling wordt verzorgd door Bureau Tromp