KPI-workshop

Als manager, controller of consultant wilt u de juiste kpi’s bepalen voor uw organisatie en deze liefst direct kunnen implementeren. To-the-point en zonder omwegen. In deze praktijkgerichte workshop komen alle belangrijke aspecten van echt zuivere kpi’s aan bod, van de definitie tot implementatie en van data tot aan de visualisatie. U vindt de juiste kpi’s en inzichten om veel effectiever te sturen op dat wat echt kritiek is voor continue verbetering en hogere prestaties.

Van output naar proces

KPI’s (kritieke prestatie indicatoren) vormen de kern van de intelligente organisatie en beïnvloeden uw resultaten in hoge mate. Het vinden van de echt onvervalste kpi’s is echter geen eenvoudige opgave, ze zitten vaak ‘verstopt’ in de operationele processen en uw data.

Een perfect early warning system

Eenmaal in het vizier vormen kpi’s een perfect ‘early warning system’voor toekomstige prestaties, en waarschuwen zij bij een slechte score ten opzichte van de doelen van de organisatie. Deze workshop laat u op een heel toegankelijke en laagdrempelige manier kennismaken met kpi’s, de achterliggende kritieke succesfactoren en alle benodigdheden voor een compleet KPI-raamwerk.

Over de docent

Wouter Huisman studeerde Bedrijfseconomie aan de Universiteit van Groningen en is managementconsultant bij de Passionned Group. Hij heeft jarenlange ervaring met kpi’s en managementdashboards en is gepokt en gemazeld in KPI-management. Zijn aanpak is doorspekt met praktijkvoorbeelden en als voormalig manager weet hij als geen ander waar sturing op kan vastlopen.

Wat leert u in deze KPI-workshop?

  • Het benoemen van de kritieke succesfactoren van uw eigen organisatie / proces
  • Vier methoden om kpi’s in uw eigen organisatie vinden, definiëren en visualiseren
  • De KPI-methode direct kunnen toepassen in uw eigen situatie (veel praktijk)
  • Drie methoden om inzichten met grote directe financiële waarde te creëren
  • De 5 grootste valkuilen van kpi’s leren herkennen en vermijden
  • Hoe u met kpi’s continu kan verbeteren en vernieuwen (de intelligente organisatie)

Voor wie is deze opleiding bedoeld?

Voor iedereen die betrokken is bij een KPI-traject biedt deze workshop waardevolle houvast. Onze workshop wordt veel gevolgd door: managers, business controllers, financieel managers, verantwoordelijken voor managementinformatie, directieleden en adviseurs. Wij stimuleren dat u met meerdere collega’s deelneemt.

 

in samenwerking met

PRAKTISCHE INFORMATIE

DEELNEMERS

4-12

MAESTRO PRIJS

€ 565,-

PARTNER PRIJS

€ 535,-

CURSUS

Klassikaal

WERK & DENKNIVEAU

HBO+

MATERIAAL

Inclusief een exemplaar van de KPI-bepaler (compacte editie) van Daan van Beek.

AANTAL DAGEN

1 dag

TIJD

Dagopleiding

Datum

Op aanvraag beschikbaar

DIRECT AANMELDEN

Aanmelden voor KPI-workshop

VOORWAARDEN

  • Partners van de Maestro Academy: Specialisten aangesloten bij Het Finance Gilde, DataConnected of HeadFirst(Premium overeenkomst);
  • De genoemde prijzen zijn exclusief BTW;
  • De betaling dient vóór aanvang van de eerste trainingsdag volledig te zijn voldaan;
  • De betalingsafhandeling wordt verzorgd door Passionned Group