Intuïtief Coachen – Vrank en vrij door Frank de Laat en collega’s

Intuïtief Coaching voor individuele Volwassenen (Specialisten) en Leiders.

De vorm van coachen die wij toepassen is intuïtief van karakter, waarbij wij gebruik maken van intuïtieve kwaliteiten en invoelendheid (empathische eigenschappen). Onder begeleiding ga je op ontdekkingstocht: op zoek naar jouw thema’s, waarbij je jouw hoofd gebruikt en tegelijk jouw lichaam als informatiebron leert kennen.

Doelen worden weer helder en je genereert energie waarmee je relevante stappen kunt zetten. We maken een menselijke ‘van hart tot hart’ verbinding, en helpen je bij essentiële vraagstukken over jouw leven en werk.

Deze aanpak is geschikt voor bedrijven, ondernemers/mensen die tegen een burn-out aanzitten en alle individuele volwassenen die zelf een stap verder willen komen of richting zoeken in hun carrière.

Mensgericht leiderschap.

Wij zijn ervan overtuigd dat het leiden van een team geen ‘lijden’ moet worden. De mooiste uitdaging is het motiveren en enthousiasmeren van teams. Vrank & Vrij heeft jarenlange ervaring met het aansturen, bijsturen en veranderen van teams. Deze know how brengen we graag over op ondernemers, management teams en of individuele leiders. Dat doen we met mensgericht leiderschap, wat uitgaat van de normen en waarden van de mens, ofwel iedereen die betrokken is bij het arbeidsproces.

Het vormen van sterk teamwork zorgt relatief snel voor successen op alle niveaus, zowel organisatorisch als commercieel. Natuurlijk blijft het mensenwerk, maar de rol van de leider en/of manager is hierbij relevant.

De leider is vooral facilitator en motivator van het individu. Middels intuïtieve coaching brengt Vrank & Vrij het individu naar een ander, hoger niveau.

De ervaring leert dat deze wijze van coaching goede resultaten levert bij een individuele planning van gemiddeld 6 sessies van 2 tot 3 uur.

Vrank en Vrij is onderdeel van een netwerkorganisatie met allen een intuïtieve aanpak en heeft landelijke dekking. Zij zijn allen Nobco- gecertificeerd en onderschrijven haar ethische gedragscode & klachtenregeling.

PRAKTISCHE INFORMATIE

MAESTRO PRIJS

€140,- per uur

CURSUS

Coaching

Datum

Op aanvraag beschikbaar

DIRECT AANMELDEN

Aanmelden voor Intuïtief Coachen – Vrank en vrij door Frank de Laat en collega’s

VOORWAARDEN

  • Partners van de Maestro Academy: Specialisten aangesloten bij Het Finance Gilde, DataConnected of HeadFirst(Premium overeenkomst);
  • De genoemde prijzen zijn exclusief BTW;