Financiële kennis voor de niet-financiële manager – online

Een uniek leerpakket waarmee elke niet-financiële manager actuele en direct toepasbare financiële kennis verwerft

Financiële kennis voor de niet-financiële manager – studiemogelijkheden

Optie 1: schriftelijke cursus
Optie 2: in-company training
Optie 3: 3-daagse klassikale training

Een zeer complete cursus voor de manager die zich niet dagelijks met cijfers bezighoudt!

Met andere woorden, een uniek schriftelijk leerpakket dat je in staat stelt de noodzakelijke financiële kennis, up-to-date en direct toepasbaar, in jouw eigen werktempo te verwerven. Vele doordachte cases maken de leerstof boeiend en instructief.

Aan de hand van de lessen verdiep je je stap voor stap in het nut van onder andere kengetallen, liquiditeits-, rentabiliteits- en solvabiliteitsratio’s, de nieuwste inzichten in kostplaatsberekeningen en bestudeer je een aanpak van capaciteitsanalyse en optimaal voorraadbeheer. Elke les wordt afgesloten met opdrachten die je aan de hand van het geleerde dient te kunnen oplossen.

Schriftelijke cursus Financiële kennis voor de niet-financiële manager – voordelen

De schriftelijke cursus Financiële kennis voor de niet-financiële manager kost je geen reistijd, geen reiskosten, geen verblijfskosten en belangrijker nog, je bent niet dagen achtereen van kantoor weg. Daarnaast kun je zelf bepalen waar, wanneer en in welk tempo je studeert. Volgens schattingen kost een schriftelijke cursus jou en jouw organisatie 40 tot 60% minder dan een klassikale cursus. Bovendien betaal je maar 9% BTW.

Vanaf het moment dat de cursus Financiële kennis voor de niet-financiële manager start, ontvang je met een wekelijkse regelmaat een lesdeel thuis of op jouw werkadres. Voor de bestudering van een lesdeel moet je rekenen op een studieduur van plm. 4 uur. Indien je in een ander tempo wil studeren of je wil alle lesdelen in één keer ontvangen, dan is dit altijd mogelijk. Ook als je op een ander moment met de cursus wil starten is dit mogelijk. Je kunt jouw voorkeur aangeven op het inschrijfformulier.

Voor wie?

Deze unieke schriftelijke cursus heeft als doel managers in niet-financiële functies, zowel in profit als in non-profit organisaties, directeuren en grootaandeelhouders meer inzicht te geven in de cijfers van hun organisatie.

Voorkennis

Je hebt geen specifieke voorkennis nodig om succesvol deel te kunnen nemen aan deze cursus.

Naslagwerk

De cursusmap van de cursus Financiële kennis voor de niet-financiële manager vormt na afsluiting van de cursus een waardevol en praktisch naslagwerk.

in samenwerking met

PRAKTISCHE INFORMATIE

MAESTRO PRIJS

€1.795,-

PARTNER PRIJS

€1.660,-

CURSUS

Klassikaal of Incompany

MATERIAAL

Inclusief materiaal

TIJD

09:30 - 17:00

Datum optie 1 17 February 2022 Locatie: Online

DIRECT AANMELDEN

Aanmelden voor Financiële kennis voor de niet-financiële manager – online

VOORWAARDEN

  • Partners van de Maestro Academy: Specialisten aangesloten bij Het Finance Gilde, DataConnected of HeadFirst(Premium overeenkomst);
  • De betaling dient vóór aanvang van de eerste trainingsdag volledig te zijn voldaan;
  • De genoemde prijzen zijn exclusief BTW;