e-HRM

Professionaliseer HR-functies in jouw organisatie met behulp van e-HRM

Studiemogelijkheden

Optie 1: schriftelijke cursus e-HRM
Optie 2: in-company training

Wat is het?

e-HRM is het optimaal gebruikmaken van nieuwe technologieën voor het (verder) professionaliseren van de HR-functie. De meerwaarde van e-HRM ligt in het efficiënter en effectiever laten werken van de personeelsafdeling. Medewerkers krijgen een hogere servicekwaliteit, kunnen sneller en efficiënter werken en op elk moment en elke plaats beschikken over correcte data. De invoering van e-HRM levert belangrijke verbeteringen en besparingen en aanzienlijke tijdwinst op.

e-HRM levert belangrijke verbeteringen, besparingen en een aanzienlijke tijdwinst op

In een aantal organisaties is e-HRM al uitgebreid ingevoerd. Verwacht wordt dat e-HRM over een aantal jaren in de meeste organisaties geïmplementeerd zal zijn. Niet alleen Employee Self Service (werknemers kunnen zelf wijzigingen in persoonlijke data doorvoeren) neemt een hoge vlucht door de invoering van e-HRM, ook werving en selectie, het opdoen van nieuwe kennis (e-learning) en competentie management vinden hierdoor grotendeels langs elektronische weg plaats.

Voordelen van deze schriftelijke cursus

De schriftelijke cursus e-HRM kost je geen reistijd, geen reiskosten, geen verblijfskosten en belangrijker nog, je bent niet dagen achtereen van kantoor weg. Daarnaast kun je zelf bepalen waar, wanneer en in welk tempo je studeert. Volgens schattingen kost een schriftelijke cursus jou en jouw organisatie 40 tot 60% minder dan een klassikale cursus. Bovendien betaal je maar 9% BTW.

Vanaf het moment dat de e-HRM cursus start, ontvang je  met een wekelijkse regelmaat een lesdeel thuis of op jouw werkadres. Voor de bestudering van een lesdeel moet je rekenen op een studieduur van plm. 4 uur. Indien je in een ander tempo wilt studeren of je wil alle lesdelen in één keer ontvangen, dan is dit altijd mogelijk. Ook als je op een ander moment met de e-HRM cursus wilt starten is dit mogelijk. Je kunt jouw voorkeur aangeven op het inschrijfformulier.

Voor wie?

Ben je verantwoordelijk voor het stimuleren en faciliteren van e-HRM in jouw organisatie? Dan is dit de cursus voor jou! Qua functionarissen denken wij o.a. aan HR-managers, lijnmanagers, hoofden opleiding, managers werving & selectie, hoofden management development, competentie- en mobiliteitsmanagers, kennismanagers, hoofden (arbeidsmarkt)communicatie en automatiseringsmanagement.

Voorkennis

Je hebt geen specifieke kennis nodig om deze cursus succesvol te kunnen doorlopen.

Naslagwerk

De cursusmap vormt na afsluiting van de cursus een waardevol en praktisch naslagwerk.

Niveau van de cursus

De cursus e-HRM is geschreven op HBO-niveau.

in samenwerking met

PRAKTISCHE INFORMATIE

MAESTRO PRIJS

€ 1.795,-

PARTNER PRIJS

€1.695,-

CURSUS

Klassikaal of Incompany

MATERIAAL

Inclusief materiaal

TIJD

Deze wordt ook wel strategisch HRM genoemd

Datum optie 1 31 December 2023 Locatie: Kan iedere dag starten en frequentie van de lessen is flexibel in te richten

DIRECT AANMELDEN

Aanmelden voor e-HRM

VOORWAARDEN

  • Partners van de Maestro Academy: Specialisten aangesloten bij Het Finance Gilde, DataConnected of HeadFirst(Premium overeenkomst);
  • De betaling dient vóór aanvang van de eerste trainingsdag volledig te zijn voldaan;
  • De genoemde prijzen zijn exclusief BTW;