Cyber Security (CSX) Fundamentals

Deze 4-daagse Cyber Security training leidt op voor het wereldwijd erkende Cyber Security (CSX) Fundamentals certificaat van ISACA 

Het ISACA Cyber Security Nexus (CSX)* certificeringspad

Het Cyber Security (CSX) Fundamentals certificaat is het eerste onderdeel van ISACA’s nieuwe Cyber Security Nexus (CSX) kennisplatform. Het platform is opgericht t.b.v. de professionalisering van Cyber Security professionals wereldwijd. De Cyber Security (CSX) certificeringen zijn gericht op de technische professionalisering van de (Cyber) Security professional en zijn volledig gefocust op technische security kennis en vaardigheden. De Cyber Security (CSX) Fundamentals training is op kennis gebaseerd terwijl de Cyber Security (CSX) Practitioner training op skills gebaseerd is. 

Over ISACA (Information Systems Audit and Control Association)

ISACA is een internationale Cyber Security, auditing en IT security beroepsvereniging met als doel de uitvoering van Cyber Security, IT governance, IT auditing, informatiebeveiliging en risicomanagement van automatisering op een hoger plan te brengen door het professionaliseren van haar leden. ISACA heeft ruim 140.000 leden in 180 landen. Bekende certificeringen van ISACA zijn CISM (Certified Information Security Manager), CISA (Certified Information Systems Auditor), CRISC (Certified in Risk and Information Systems Control) en Cyber Security (CSX). 

Cyber Security (CSX) Fundamentals – inhoud training

De Cyber Security (CSX) Fundamentals training bestaat uit 4 dagen en behandelt met name de technische aspecten van Cyber Security. Daarnaast worden de 5 domeinen van het ISACA Cyber Security Fundamentals examen behandeld, t.w.:

 • Cyber Security concepts
 • Cyber Security architecture principles
 • Security of networks, systems, applications and data
 • Incident response
 • Security implications and adoption of evolving technology

Het Cyber Security (CSX) Fundamentals lesprogramma sluit aan bij het US NICE Framework dat is ontwikkeld door een internationaal team van Cyber Security professionals. Behandeld worden o.m. onderwerpen als implementatie, risicomanagement, audits en COBIT. Het 4-daagse lesprogramma biedt u concrete kennis en inzicht en een uitstekende voorbereiding op het ISACA Cyber Security (CSX) Fundamentals examen. 

Het Cyber Security (CSX) Fundamentals examen

Het examen is een online examen dat u op elk gewenst moment op uw eigen PC kunt afleggen. U kunt u voor het examen inschrijven via de website van ISACA.

 *CSX is a registered trademark of ISACA

Zelfstudie ook mogelijk

Deze training is ook te volgen middels zelfstudie, voor meer informatie klik hier.

 

 

in samenwerking met

PRAKTISCHE INFORMATIE

MAESTRO PRIJS

€ 3.780,-

PARTNER PRIJS

€3.599,-

CURSUS

Klassikaal

MATERIAAL

Inclusief materiaal

AANTAL DAGEN

4 dagen

TIJD

09:30 - 17:00

Datum optie 1
 • 03-10-2022
 • 04-10-2022
 • 10-10-2022
 • 11-10-2022
Locatie: Centraal in het land

DIRECT AANMELDEN

Aanmelden voor Cyber Security (CSX) Fundamentals

VOORWAARDEN

 • Partners van de Maestro Academy: Specialisten aangesloten bij Het Finance Gilde, DataConnected of HeadFirst(Premium overeenkomst);
 • De betaling dient vóór aanvang van de eerste trainingsdag volledig te zijn voldaan;
 • De genoemde prijzen zijn exclusief BTW;
 • De betalingsafhandeling wordt verzorgd door IMF Academy.