Creative Changemakers Class

Patronen zijn leuk als je van haken of breien houdt. Maar ze zijn funest voor organisaties die ernaar streven om mee te bewegen met ontwikkelingen in de wereld. Vasthouden aan het oude heeft nooit iets nieuws gebracht. Deze tijd vraagt om creative changemakers. Mensen die bereid zijn de handschoen op te pakken en positieve verandering te faciliteren. Door een visie te ontwikkelen op de toekomst van werk, door een rolmodel te zijn, door inspirerend leiderschap in plaats van klassiek management, door een creatief werkklimaat te creëren, door te groeien in bewustzijn.

Voel jij je geroepen om actief bij te dragen aan een nieuw soort cultuur in jouw organisatie?

Zes maanden. Zes Thema’s. Zes interactieve colleges.

Breng zelf de cultuurverandering op gang die jij in jouw organisatie wilt zien.
Wees de innovator, de koploper. Geef jouw creatief leiderschap een boost.
Creativiteit lijkt een magisch toverwoord. Iedereen heeft het erover. Maar zo heel magisch is het niet. Het is ook echt voor jou en jouw organisatie weggelegd om creatief te zijn. Creativiteit gaat niet over knutselen. Creativiteit gaat over creëren.

Creëren doe je met de keuzes die je maakt, met de ruimte die je schept, met creëren van chaos in de orde en orde in de chaos. Creëren gaat over ontwerpen. En dan bij voorkeur op zo’n manier dat iedereen er energie van krijgt.

Creatief zijn als organisatie kun je leren. Het is een kwestie van goede ideeënvorming én uitwerken. Want innovatie komt pas tot stand als je ook echt aan de slag gaat met nieuwe ideeën. Onderzoek je toffe ideeën samen. Werk ze uit. En implementeer ze. Dan kunnen goede ideeën echt impact maken.

Creativiteit binnen organisaties gaat dus vooral over het voeden en faciliteren van deze flow. Jij kunt daarin de Creative Changemaker zijn binnen jouw organisatie. Wees dat vuurtje. Neem de rest mee in jouw visie. Zorg voor de totstandkoming van een flow van creatie en implementatie. Durf daarin voorop te lopen. Pak je leiderschap. Creëer ruimte en draagvlak voor de vernieuwing die nodig is in jouw organisatie om samen te gaan vliegen.

Creative Changemakers Class

[OOK IN COMPANY MOGELIJK]

Deze opleiding is uniek in Nederland. Nergens anders is er zoveel aandacht voor de mindset, kennis en praktische skills die nodig zijn in vooruitstrevende organisaties.

Omdat organisaties niet anders veranderen dan ‘mens voor mens’, vergroten wij het zelfvertrouwen van mensen die zichzelf kunnen zien als creatieve koplopers, vernieuwers & veranderaars.

Jij bent hier. Dat betekent waarschijnlijk dat jij voor jouw organisatie het allerbeste wilt. Dat je toffe ideeën hebt, dat je ziet dat het anders kan. Of liever nog, beter! Jij bent een friskijkende dwarsdenker die van binnenuit beweging wil creëren. Jij wilt actief bijdragen aan een inspirerend en creatief werkklimaat en je collega’s hierin betrekken. Je bent bereid om daarin naar je eigen rol te kijken en je eigen inspirerende leiderschap te ontwikkelen.

Het programma

De belangrijkste cultuurpijlers van een 21e eeuwse werkcultuur zijn: ondernemerschap, creativiteit, innovatie, werkgeluk en authenticiteit. Deze opleiding helpt jou om in je huidige rol te groeien, door aan al deze pijlers te werken.

Na dit halfjaarprogramma heb je de juiste mindset, beschik je over vaardigheden die je nu en in de toekomst helpen om meer waarde toe te voegen en ben je klaar om jouw collega’s te betrekken in kleine of grote experimenten. Zo werk je samen met je collega’s aan een innovatieve, inspirerende werkcultuur.

Verwacht in de Creative Changemakers Class actie en interactie. We brengen zelf ook het nieuwe werken in praktijk: leren door te doen. Dat betekent: niet alleen met je hoofd, maar ook met je hart, stem en handen. We voeden je met nieuwe kennis en inzichten, inspiratie en praktische handvatten.

Na iedere sessie krijg je een reflectieopdracht, om te groeien in jouw unieke werksituatie. Altijd laagdrempelig en qua tijdsinvestering behapbaar. Zo neem je de tijd om wat je hebt gehoord en ervaren ook daadwerkelijk te integreren.

 

in samenwerking met

PRAKTISCHE INFORMATIE

DEELNEMERS

6-15

TAAL

Nederlands

MAESTRO PRIJS

€ 2.850,-

PARTNER PRIJS

€ 2.695,-

LOCATIE

Den Haag

CURSUS

Training

AANTAL DAGEN

6 dagen

TIJD

Individuele training en kan iedere dag gestart worden - meerdere trainingen beschikbaar

Datum optie 1
  • 17-09-2024
  • 15-10-2024
  • 12-11-2024
  • 10-12-2024
  • 21-01-2025
  • 11-02-2025
Locatie: Den Haag

DIRECT AANMELDEN

Aanmelden voor Creative Changemakers Class

VOORWAARDEN