Certified Data Vault Data Modeler

Centennium BI opleidingen is een Authorised Training Partner van Genesee Academy (GA).

Certified Data Vault Data Modeler is een GA seminar: programma, online lessen en cursusmateriaal zijn eigendom van GA. Uw docent zal een GA Authorized trainer.

Overview

Een architectuur op basis van Data Vault biedt een unieke oplossing, gericht op data-integratie door en voor de gehele organisatie. De sleutel van het succes van Data Vault ligt in de flexibele inbedding van de bedrijfsprocessen. Strikte naleving van de fundamentele regels van het concept garandeert een solide basis voor uw datawarehouse. Data Vault maakt het mogelijk flexibele en kosteneffectieve datawarehouses in korte tijd te realiseren. Door een combinatie van ruim 20 uur on-line training en vijf intensieve dagdelen on-site training krijgt u antwoord op al uw vragen rondom Data Vault. Het seminar wordt afgesloten met een examen dat u in staat stelt om ‘Certified Data Vault Data Modeler’ te worden. Een unieke kans om uw onderscheidende waarde als professional te vergroten!

Leerdoelen

Na afloop van het seminar begrijpt u alle ins-and-outs van DataVault en kunt u de principes in de praktijk toepassen. De leerstof is erop gericht u voor te bereiden op het Certified Data Vault Data Modeler examen, een examen dat uitsluitend als onderdeel van het Data Vault Modeling & Certification Seminar wordt aangeboden.

Inleiding

Een architectuur op basis van Data Vault biedt een unieke oplossing, gericht op data-integratie door en voor de gehele organisatie. De sleutel van het succes van Data Vault ligt in de flexibele inbedding van de bedrijfsprocessen. Strikte naleving van de fundamentele regels van het concept garandeert een solide basis voor uw datawarehouse. Data Vault maakt het mogelijk flexibele en kosteneffectieve datawarehouses in korte tijd te realiseren.

Door een combinatie van ruim 20 uur on-line training en vijf intensieve dagdelen on-site training krijgt u antwoord op al uw vragen rondom Data Vault. Het seminar wordt afgesloten met een examen dat u in staat stelt om ‘Certified Data Vault Data Modeler’ te worden. Een unieke kans om uw onderscheidende waarde als professional te vergroten!

Programma

Het seminar is opgebouwd uit de volgende verschillende werkvormen: College, e-learning, presentaties, cases, oefeningen, discussie en workshops. Het seminar bestaat uit 3 dagen die vooraf worden gegaan door ruim 20 uur on-line training.

On-line Programma
De ruim 20 uur on-line training worden twee weken voor aanvang van het on-site gedeelte aan de deelnemers aangeboden. Dit gedeelte bestaat uit 30 lessen via video streams en e-learning. Het on-line gedeelte stelt u in staat om in uw eigen tempo de basis van Data Vault te leren. Binnen het on-line programma zal een case worden toegezonden ter voorbereiding die gedurende het on-site gedeelte zal worden behandeld. Om goed voorbereid te zijn en dus effectief deel te nemen aan het on-site gedeelte moet u alle on-line lessen gevolgd hebben en de case hebben uitgewerkt!

On-site Programma
Tijdens de on-site cursusdagen wordt eerst teruggegrepen naar het geleerde in het on-line gedeelte en de zelf uit te werken case. Daarna staan ze in het teken van het oefenen met en het uitwerken van nog twee cases naast extra informatie over de opzet en de regels van het modelleren volgens Data Vault. Door zelf intensief bezig te zijn met de cases bent u snel in staat om u het geleerde eigen te maken. Doel is niet alleen om u optimaal voor te bereiden op het examen, maar ook om de diepere achtergronden van Data Vault te leren en u klaar te stomen voor de praktijk.

Deze opzet kent het grote voordeel dat u slechts twee dagen volledig vrij hoeft te maken voor het volgen van de training en certificering. De on-line delen kunt u flexibel in uw eigen tijd en op uw eigen tempo volgen.

Dag 1: 9:00 – 17:00 uur Inclusief lunch

Dag 2: 9:00 – 17:00 uur Inclusief lunch

Dag 3: 9:00 – 17:00 uur  inclusief examen en lunch

Voor wie bestemd?

Data Architecten, BI- en/of IT Architecten, BICC teamleiders, Business analisten, informatieanalisten, ontwerpers, adviseurs op het gebied van data integratie, ETL ontwerpers, projectmanagers, database- administrators en architecten die betrokken zijn bij datawarehouse omgevingen.

Gewenste voorkennis: Ruime ervaring met datawarehousing en in algemene zin het modelleren van data, aangevuld met enige kennis van en bij voorkeur ervaring met Data Vault concepten.

in samenwerking met

PRAKTISCHE INFORMATIE

DEELNEMERS

Tussen 8 en 16 deelnemers

MAESTRO PRIJS

€3193,-

PARTNER PRIJS

€3045,-

LOCATIE

Den Haag Amsterdam, of Arnhem

CURSUS

Training

EXAMEN

Inclusief examen

AANTAL DAGEN

3 dagen en 20 uur online

TIJD

Dagopleiding

Datum optie 1 18-11-2019 t/m 20-11-2019 Locatie: Amsterdam Datum optie 2 09-12-2019 t/m 11-12-2019 Locatie: Antwerpen, België

DIRECT AANMELDEN

Aanmelden voor Certified Data Vault Data Modeler

VOORWAARDEN

  • Partners van de Maestro Academy: Specialisten aangesloten bij Het Finance Gilde, DataConnected of HeadFirst(Premium overeenkomst);
  • De betaling dient vóór aanvang van de eerste trainingsdag volledig te zijn voldaan;
  • De genoemde prijzen zijn exclusief BTW;
  • Materialen, drinken en broodjes tijdens de training inbegrepen bij de prijs.