Betty Blocks

De snelste manier om zelf apps te leren bouwen

Organisaties moeten zich snel kunnen aanpassen aan veranderingen. De juiste informatie op de juiste plek en tijd is noodzakelijk om te overleven. Hiervoor is het belangrijk om applicaties te gebruiken die precies aansluiten bij de manier van werken van de organisatie. Digitale innovatie is de sleutel om als organisatie te kunnen groeien, hiervoor heb je de juiste mensen en technologie nodig.

EsperantoXL is premium partner van Betty Blocks, het No Code platform waarmee je zelf apps kan ontwikkelen zonder dat je informatica gestudeerd hebt. Onze trainer consultants hebben veel applicaties gebouwd met het Betty Blocks platform waardoor ze over een perfecte mix van theorie en praktijkervaring beschikken.

Wat kun je verwachten?

Met onze Betty Blocks Citizen Developer training leer je zelf die applicaties te ontwikkelen die echt aansluiten bij de manier waarop je wilt werken.

In twee dagen leren we je hoe je een app ontwikkelt met het Betty Blocks-platform. Door het gebruik van bouwblokken werk je sneller én hoef je niet te kunnen programmeren. We laten zien wat er mogelijk is met “no code” zodat je dit in je dagelijkse werk kunt gaan inzetten.

In de training doe je ervaring op met het Betty Blocks platform. We leren je hoe je een datamodel opzet en de data vanuit de backoffice beheert. Je gaat aan de slag met actions om workflows te bouwen en leert de juiste autorisaties in te richten. We laten je ervaren hoe je door middel van de UI Builder zelf snel webapplicaties in elkaar zet en hoe je koppelingen met andere websystemen inricht. Aan het einde van de training heb je dan je eerste eigen applicatie in elkaar gezet.

Wat levert het je op?

Steeds meer organisaties zien de voordelen van de no-codeaanpak en stappen over op deze snelle manier van digitale innovatie.

Na afloop van deze tweedaagse training heb je de mogelijkheid om je te certificeren als Betty Blocks citizen developer en kun je zelfstandig nieuwe apps ontwikkelen. Hoe cool is het om dat te kunnen vertellen op een feestje?

Nu instappen op deze ontwikkeling zorgt voor een prima uitgangspositie op de arbeidsmarkt.

in samenwerking met

PRAKTISCHE INFORMATIE

DEELNEMERS

Groepsgrootte van 6 tot 12 deelnemers

MAESTRO PRIJS

€1.500,-

PARTNER PRIJS

€1.350,-

CURSUS

Klassikaal of Incompany

MATERIAAL

Inclusief materiaal

AANTAL DAGEN

Duur van de training is 2 dagen

Datum optie 1 31 December 2022 Locatie: Op aanvraag en training meerdere malen verzorgd

DIRECT AANMELDEN

Aanmelden voor Betty Blocks

VOORWAARDEN

  • Partners van de Maestro Academy: Specialisten aangesloten bij Het Finance Gilde, DataConnected of HeadFirst(Premium overeenkomst);
  • De betaling dient vóór aanvang van de eerste trainingsdag volledig te zijn voldaan;
  • De genoemde prijzen zijn exclusief BTW;