Anti-Fraude Schriftelijke opleiding

Fraude bestrijden en vermijden in uw organisatie. Alle expertise om fraude(risico’s) in uw organisatie te identificeren, te analyseren en te minimaliseren

Een complete en actuele opleiding!

Deze opleiding is al jarenlang dé opleiding in Nederland voor het vermijden en bestrijden van fraude in uw organisatie. In 13 complete lessen leert u alles over het opzetten en implementeren van een anti-fraude programma, over ethiek en integriteit, fraudepreventie en -detectie, fraude onderzoek, digitaal rechercheren, fraude en corruptie, boekhoudfraude, witwassen en de afhandeling van fraude en compliance.

Fraude(risico’s) identificeren, analyseren en minimaliseren

De opleiding Anti-Fraude Professional voorziet in een grote behoefte aan expertise op het gebied van in- en externe fraude. U krijgt alle instrumenten aangereikt om fraude(risico’s) in uw organisatie te identificeren, te analyseren en te minimaliseren. Het lesmateriaal is afgestemd op de praktijk van een organisatie en biedt een succesvolle mix van praktijk en theorie.
80% van alle fraude wordt gepleegd door het management en eigen personeel

Maatregelen tegen interne maar ook externe fraude worden vaak pas genomen als er iets mis is gegaan. En het gaat vaak mis! Ruim de helft van alle organisaties heeft de afgelopen jaren te maken gehad met fraude. Wist u overigens dat 80% van alle fraude wordt gepleegd door het management en eigen personeel?
Fraude in uw organisatie bestrijden en vermijden

Het fraudebegrip in de cursus heeft betrekking op interne fraude, fraude ten nadele van derden en fraude met producten en diensten door klanten en anderen. Elk lesdeel van de cursus is opgebouwd conform de fraudecirkel, namelijk:

  • Fraude preventie (prevention)
  • Fraude detectie (detection)
  • Fraude onderzoek (investigation)
  • Fraude maatregelen (response)

Breed en diepgaand inzicht in fraude management

De docenten hebben zich mede gebaseerd op de eisen die de Association of Certified Fraud Examiners (ACFE) – de grootste fraudebestrijdingsorganisatie ter wereld – stelt aan de titel Certified Fraud Examiner (CFE). De auteurs staan borg voor een hoog kwaliteitsniveau van de lessen en bieden een breder en diepgaander inzicht in fraude management dan de Amerikaanse certificering u biedt.

 

in samenwerking met

PRAKTISCHE INFORMATIE

MAESTRO PRIJS

€ 2.480,-

PARTNER PRIJS

€2.350,-

CURSUS

Schriftelijk

MATERIAAL

Inclusief materiaal

AANTAL DAGEN

13 lesdelen

TIJD

Schriftelijke training n kan ook Incompany

Datum optie 1 31 December 2024 Locatie: Kan iedere dag starten en frequentie van de lessen is flexibel in te richten

DIRECT AANMELDEN

Aanmelden voor Anti-Fraude Schriftelijke opleiding

VOORWAARDEN

  • Partners van de Maestro Academy: Specialisten aangesloten bij Het Finance Gilde, DataConnected of HeadFirst(Premium overeenkomst);
  • De betaling dient vóór aanvang van de eerste trainingsdag volledig te zijn voldaan;
  • De genoemde prijzen zijn exclusief BTW;