Excel Formules en Functies

Excel is het meest gebruikte rekenprogramma en tevens het hulpmiddel bij uitstek om op een gebruiksvriendelijke manier tabellen, grafieken en analyses te maken, alsmede om uiteenlopende soorten data op een intuïtieve manier te ordenen en weer te geven. E

en spreadsheet in Excel kunt u voor allerlei toepassingen gebruiken. In een klein bedrijf kunt u er niet alleen de boekhouding en calculaties mee doen, maar ook klantenbestanden of andere overzichten in bijhouden.

De trainingen in Excel kunt u in alle versies en op ieder gewenst niveau volgen, voor zowel de Nederlandstalige als de Engelstalige versie.

In de cursus Excel Formules en Functies gaan wij dieper in op het maken van formules en functies in Excel. U leert werken met absolute en relatieve celverwijzingen, functies gebruiken en rekenen met datum en tijd. Ook leert u hoe u functies met elkaar kunt combineren (nesten) en hoe u kunt zoeken in tabellen met behulp van de functie Verticaal Zoeken (Vlookup).

Wanneer u specifieke wensen heeft met betrekking tot de inhoud van deze cursus, passen wij deze graag aan uw wensen aan. Deze cursus kunt u op ieder gewenst niveau volgen. Het is ook mogelijk om deze cursus uit te breiden naar een hele dag. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Het cursusmateriaal is bij de cursus inbegrepen.

Heeft u speciale wensen? Of wilt u de cursus graag bij u op locatie volgen? Dit is mogelijk! Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Inhoud

In deze cursus komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod:

  • het maken van formules;
  • relatieve en absolute verwijzingen;
  • het nesten van functies;
  • veel gebruikte functies (gemiddelde, aantal, aantal.als, som.als);
  • logische functies (als, en, of);
  • het gebruik van en het rekenen met datumfuncties (vandaag, dag, jaar, maand);
  • zoekfuncties (verticaal zoeken).

Afhankelijk van uw wensen kunnen wij ook andere functies in deze cursus opnemen.

in samenwerking met

PRAKTISCHE INFORMATIE

DEELNEMERS

Maximaal 8

MAESTRO PRIJS

€275,-

PARTNER PRIJS

€265,-

CURSUS

Klassikaal of Virtueel

AANTAL DAGEN

1 dagdeel

TIJD

09:30 tot 16:30

Datum

Op aanvraag beschikbaar

DIRECT AANMELDEN

Aanmelden voor Excel Formules en Functies

VOORWAARDEN

  • Partners van de Maestro Academy: Specialisten aangesloten bij Het Finance Gilde, Prosci CMC of HeadFirst(Premium overeenkomst);
  • De betaling dient vóór aanvang van de eerste trainingsdag volledig te zijn voldaan;
  • Alle bovengenoemde prijzen zijn exclusief BTW;