Quaning-begeleidingsmethodiek – Ingrid Aarsman

Jouw lonkend perspectief

Je zit vast in je werk, je bent je eigen verhaal kwijt. Je bent op zoek naar een nieuw perspectief en het is tijd om daar werk van te maken.

Ik ben een toonaangevend persoonlijk begeleider. Ik geef je inzicht in hoe je van nature van unieke waarde bent, welke talenten je daarvoor van hebt en in welke specifieke context je je unieke waarde te brengen hebt. Én ik help je om dat wat vóór het bereiken van je doel staat duurzaam op te lossen. Na mijn begeleiding weet je tot in essentie waar je unieke bijdrage ligt, ervaar je innerlijke zekerheid en vervulling. Je komt werkelijk tot bloei in je werk en betaalt zich uit in het makkelijker vinden van werk dat bij je past.

Uitzonderlijke voordelen in mijn begeleiding
Ik ben gecertificeerd in de begeleidingsmethodiek Quaning. Met deze begeleidingsmethodiek bied ik je een aantal uitzonderlijke voordelen:

  • mijn begeleiding, het program, duurt maximaal 7 weken
  • daarbinnen behaal je je doel gegarandeerd
  • het resultaat van de begeleiding is blijvend; daar geef ik je levenslange garantie op
  • je betaalt een vaste prijs
  • ik sta tijdens de begeleiding 24/7 voor je klaar

OVER INGRID

‘Het talent van Ingrid is dat ze mensen heel snel tot hun kern brengt zodat zij kunnen ervaren wat hun talenten zijn! Dit doet ze door zichzelf haast onzichtbaar te maken. Ze laat mensen zijn met alles wat er is en dit zorgt ervoor dat alle punten en kwetsbaarheden in een vertrouwde omgeving zichtbaar mogen worden. Hiervoor is vertrouwen en veiligheid nodig en ik vind het echt bijzonder hoe ze dit in een hele korte tijd weet te creëren door te zijn wie ze is. Ik heb de sessies als erg professioneel en warm ervaren. De betrokkenheid van Ingrid en haar drive om mij te helpen mijn eigen talenten optimaal in te zetten hebben mij echt geraakt in mijn hart! Hierdoor kan ik weer impact maken op andermans levens.’

Ik maak graag kennis met je en beantwoord je vragen. Neem gerust en vrijblijvend contact met mij op.

OVER QUANING

Elk mens heeft een zijnsintentie: hij levert een unieke bijdrage ten gunste van zichzelf en van anderen. Quaning gaat ervan uit dat wat er in je leven gebeurt en alle emoties die je hebt, signalen zijn die te maken hebben met die unieke bijdrage. Leef je al vanuit die bijdrage, of heb je nog iets te ontwikkelen om het vollediger te leven? Met behulp van Quaning wordt dat duidelijk voor je. Quaning gebruikt hierbij o.a. software die de bestaande informatie in jou analyseert en zorgt voor een verandering daarin. Door deze verandering – interventie – denk en doe je vanzelf anders, en werk je volgens jouw unieke bijdrage aan deze wereld. De software ondersteunt zo bij het realiseren van het gewenste resultaat. Naast de genoemde resultaten sluit je het program af met een een A4 waarop jij je zijnsintentie benoemt, de context waarin je je zijnsintentie te brengen hebt, de talenten die je van nature hebt om je zijnsintentie te manifesteren en wat jouw visie op basis van je zijnsintentie is. De perfecte basis voor een krachtige CV.

PRAKTISCHE INFORMATIE

MAESTRO PRIJS

Op aanvraag

LOCATIE

In overleg

CURSUS

Coaching

Datum

Op aanvraag beschikbaar

DIRECT AANMELDEN

Aanmelden voor Quaning-begeleidingsmethodiek – Ingrid Aarsman

VOORWAARDEN

  • Partners van de Maestro Academy: Specialisten aangesloten bij Het Finance Gilde, DataConnected of HeadFirst(Premium overeenkomst);
  • De genoemde prijzen zijn exclusief BTW;