Quaning-begeleidingsmethodiek – Ingrid Aarsman

Ik ben Ingrid Aarsman, gecertificeerd Quaner met daarnaast jarenlange ervaring in de financiële wereld als verander- en interimmanager. Mensen die mijn persoonlijke begeleiding inschakelen hebben veelal een ding gemeen: ze willen werk vinden dat bij hen past. Als medewerker of als zelfstandig ondernemer.

Ik werk in mijn begeleiding vanuit het Quaning-gedachtegoed. Dat gaat ervan uit dat ieder mens een zijnsintentie heeft: hij is op de wereld om van unieke toegevoegde waarde te zijn voor anderen. En hij wordt geboren met de talenten om die zijnsintentie te manifesteren. Mijn begeleiding levert je het inzicht op wat jouw unieke toegevoegde waarde is én helpt je om die toegevoegde waarde van nature te leveren in je werk.

Ik werk met de Quaning-begeleidingsmethodiek met belangrijke voordelen:

– je behaalt gegarandeerd je doel

– binnen maximaal 7 weken

– tegen een vaste prijs

– met resultaatgarantie

– en met minimaal verlies van je productieve werkuren

Over Ingrid

‘Het talent van Ingrid is dat ze mensen heel snel tot hun kern brengt zodat zij kunnen ervaren wat hun talenten zijn! Dit doet ze door zichzelf haast onzichtbaar te maken. Ze laat mensen zijn met alles wat er is en dit zorgt ervoor dat alle punten en kwetsbaarheden in een vertrouwde omgeving zichtbaar mogen worden. Hiervoor is vertrouwen en veiligheid nodig en ik vind het echt bijzonder hoe ze dit in een hele korte tijd weet te creëren door te zijn wie ze is. Ik heb de sessies als erg professioneel en warm ervaren. De betrokkenheid van Ingrid en haar drive om mij te helpen mijn eigen talenten optimaal in te zetten hebben mij echt geraakt in mijn hart! Hierdoor kan ik weer impact maken op andermans levens.’

Ik maak graag kennis met je en beantwoord je vragen. Neem gerust en vrijblijvend contact met ons op.

Over Quaning

Elk mens heeft een zijnsintentie: hij levert een unieke bijdrage ten gunste van andere mensen. Dat is het uitgangspunt van Quaning. Het is een manier van begeleiden die je helpt bij het vinden van en leven volgens jouw unieke bijdrage aan deze wereld. Quaning gaat ervan uit dat wat er in je leven gebeurt en alle emoties die je hebt, signalen zijn die te maken hebben met die unieke bijdrage, met jouw taak. Leef je al vanuit die bijdrage, of heb je nog iets te ontwikkelen om het vollediger te leven? Met behulp van Quaning wordt dat voor je duidelijk. Quaning gebruikt hierbij o.a. software die de bestaande informatie in jou analyseert en zorgt voor een verandering daarin. Door deze verandering – interventie – denk en doe je vanzelf anders, en werk je volgens jouw unieke bijdrage aan deze wereld. De software ondersteunt zo bij het realiseren van het gewenste resultaat. Naast de genoemde resultaten sluit je het program af met een Zijnsintentie Manifest: een A4 waarop jij o.a. de essentie noemt van wat jouw unieke bijdrage is en wat jouw unieke talenten zijn om die bijdrage te helpen realiseren. Een perfecte basis voor bijvoorbeeld een krachtiger CV.

PRAKTISCHE INFORMATIE

MAESTRO PRIJS

€3.495,-

LOCATIE

In overleg

CURSUS

Coaching

Datum

Op aanvraag beschikbaar

DIRECT AANMELDEN

Aanmelden voor Quaning-begeleidingsmethodiek – Ingrid Aarsman

VOORWAARDEN

  • Partners van de Maestro Academy: Specialisten aangesloten bij Het Finance Gilde, DataConnected of HeadFirst(Premium overeenkomst);
  • De genoemde prijzen zijn exclusief BTW;