Master of Data Science

Een opleiding om in 10 dagen alle facetten van Data Science tot je te nemen en je te ontwikkelen tot echte specialist.op het gebied van datagedreven organisaties. Minne van der Sluis en Daan van Beek (auteur van De intelligente organisatie, 5e druk) nemen je mee in de wereld van datagovernance, Big Data, voorspellende algoritmen, ethiek, advanced analytics en dataperfectie.

Een 10-daagse opleiding die je meeneemt in de wereld rond Data Science, waarbij er zowel aandacht voor de techniek, maar vooral ook voor alle business aspecten die van belang zijn. Zo zul je je ontwikkelen tot echte specialist in data-driven organisaties. Minne van der Sluis en Daan van Beek (auteur van De intelligente organisatie, 5e druk) kennen als geen ander de theorie en praktijk over zaken als data governance, Big Data, de ethische aspecten, data mining, Internet of Things, voorspelbare algoritmen, data cleansing, advanced analytics, enzovoort en dragen dit met veel energie over aan jou.

Het programma

Gedurende het 27 modules tellende Data Science programma, dat wordt afgesloten met een opdracht van formaat, worden alle belangrijke technische aspecten en algoritmen behandeld, maar wordt ook vooral gekeken naar de business kant van Data Science:

  • Hoe zetje Data Science op de kaart?
  • Welke business case maak je?
  • Hoe bed je Business Intelligence processen en kaders in?
  • Welke tools, algoritmen, methodieken voor patroonherkenning, Big Data oplossingen kun je in jouw organisatie het beste gebruiken?
  • Hoe ga je om met interne politiek, draagvlak en acceptatie bij management en gebruikers?

Alles komt samen in deze complete Master of Data Science. Je leert de datavraagstukken die je organisatie heeft om te zetten in resultaten.

 

in samenwerking met

PRAKTISCHE INFORMATIE

MAESTRO PRIJS

€ 6495,-

PARTNER PRIJS

€ 6170,-

CURSUS

Klassikaal

WERK & DENKNIVEAU

HBO+

MATERIAAL

Inclusief het boek 'Wij zijn Big Data' en het Business Intelligence boek 'De intelligente organisatie' (5e druk) van Daan van Beek.

AANTAL DAGEN

10 dagen

Datum

Op aanvraag beschikbaar

DIRECT AANMELDEN

Aanmelden voor Master of Data Science

VOORWAARDEN

  • Partners van de Maestro Academy: Specialisten aangesloten bij Het Finance Gilde, DataConnected of HeadFirst(Premium overeenkomst);
  • De genoemde prijzen zijn exclusief BTW;
  • De betaling dient vóór aanvang van de eerste trainingsdag volledig te zijn voldaan;
  • De betalingsafhandeling wordt verzorgd door Passionned Group