ITIL®4 Managing Professional Transition

e overgangsmodule ITIL 4 Managing Professional Transition is ontworpen om ITIL v3-kandidaten die al hebben geïnvesteerd in het ITIL gedachtengoed in staat te stellen gemakkelijk over te schakelen naar ITIL 4. Door het volgen van de training ITIL 4 Managing Professional Transition en het behalen van het examen ontvangt u de certificering ITIL 4 Managing Professional.

De overgangsmodule stelt kandidaten in staat eerdere investering in ITIL veilig te stellen, terwijl ze tegelijkertijd de nieuwste vaardigheden en kennis opdoen die nodig zijn om door de digitale diensteneconomie te navigeren.

Professioneel en praktijkgericht

In de training komen de belangrijkste elementen uit de ITIL 4 Managing Professional naar voren:

– ITIL 4 Specialist Create, Deliver and Support
-> De integratie van de verschillende waarde-stromen en activiteiten voor het creëren, leveren en ondersteunen van IT-producten en IT-services, maar ook de ondersteunende practices, methoden en hulpmiddelen.

– ITIL 4 Specialist Drive Stakeholder Value
-> De conversie van de vraag naar waarde via IT-enabled services en alle soorten betrokkenheid en interactie tussen een serviceprovider en de klanten, gebruikers, leveranciers en partners.

– ITIL 4 Specialist High Velocity IT
-> Het toepassen van de Lean-principes en een DevOps-manier van werken, aanvullend op het werken volgens Agile en Scrum, en een snelle levering van producten en services om maximale waarde te verkrijgen.

– ITIL 4 Strategist Direct Plan and Improve
-> De praktische vaardigheden die nodig zijn om een ‘leer- en verbeter’ organisatie te creëren met een sterke en effectieve strategische richting, en de invloed en impact van nieuwe manieren van werken.

– ITIL 4 Foundation
-> De kern van ITIL 4; het service-waardesysteem (service value system- SVS) en het vier-dimensiemodel (four dimension model) van waaruit elk onderdeel van het SVS overwogen wordt.

Om in aanmerking te komen voor de overgangsmodule ITIL 4 Managing Professional Transition, moet u in het bezit zijn van de ITIL v3 Expert certificering of beschikken over een minimum van 17 v3 credits.

ITIL 4 Transition

Certificaat

Indien u na de training het examen met goed gevolg heeft afgelegd, ontvangt u het certificaat ITIL 4 Managing Professional.

Examen en voertaal

De voertaal van de training is Nederlands. Het examen wordt standaard afgenomen in het Engels.

Trainingsduur en kosten

De training ITIL 4 Managing Professional Transition duurt 5 dagen. De kosten voor het officieel examen van AXELOS examen bedragen € 350,-. De totale prijs bedraagt € 2300,- deze prijs is inclusief, lesmateriaal, koffie, thee en lunch en exclusief BTW.

in samenwerking met

PRAKTISCHE INFORMATIE

DEELNEMERS

Tussen 8 en 14 deelnemers

TAAL

Nederlands

MAESTRO PRIJS

€ 2.400,-

PARTNER PRIJS

€2.295,-

LOCATIE

Regio Amsterdam, Utrecht, Den Haag of Zwolle.

CURSUS

Training

EXAMEN

exclusief examen á €350,-

AANTAL DAGEN

5 dagen

Datum optie 1 31 December 2023 Locatie: Deze training is vanaf december 2022 op aavraag weer beschikbaar

DIRECT AANMELDEN

Aanmelden voor ITIL®4 Managing Professional Transition

VOORWAARDEN

  • Partners van de Maestro Academy: Specialisten aangesloten bij Het Finance Gilde, DataConnected en HeadFirst(Premium overeenkomst)
  • Bij deze actie geldt dat de betaling vóór aanvang van de eerste trainingsdag volledig moet zijn voldaan;
  • Alle bovengenoemde prijzen zijn exclusief BTW;