Effectief Communiceren & Adviseren

Wanneer je regelmatig klantcontact hebt (B2B of B2C) en hier commercieel meer uit wilt halen, is deze training geschikt voor jou. Tijdens de training leer je hoe je de echte behoefte van de klant achterhaald en welke communicatie effectief is. Zo kun je de klant beter ondersteunen tijdens het beslissingsproces. De training bestaat uit een combinatie van theorie, jezelf beter leren kennen, anderen beter leren begrijpen en praktische oefeningen. De voorbeelden uit de training worden verduidelijkt met de praktijk en wetenschappelijke onderzoeken.

Onderwerpen

De volgende onderwerpen komen tijdens de training aan bod:

De logica achter gedrag, de wijze waarop jouw gedrag ontstaat, welke typen personen er zijn en hoe je effectief omgaat met deze verschillende gedragsstijlen. Je zal leren vragen, kennismaken met de verschillende type vragen en de volgorde om ze te gebruiken.

Je leert de controle te krijgen, jij pakt de regie! Belangrijk is hoe je hierin omgaat met weerstand. Effectieve communicatie is soms moeilijk, daarom leer jij effectief te communiceren en adviseren. Je leert op een andere manier te kijken naar het gesprek, de gespreksfasen, wanneer je welke vragen stelt en de wijze waarop je het gesprek afsluit.

Ken jij de SKEN-methode? Tijdens de training leer je de methode kennen en toepassen.

De vaardigheden die in de training behandeld worden zijn in meerdere klant-situaties en rollen inzetbaar. Dat maakt dat iedereen zijn eigen trainingsdoel behaalt.

Resultaten

Na de training Effectief Communiceren & Adviseren,

Beheers jij de SKEN-methode, heb je meer controle over gesprekken, heb je meer zelfvertrouwen en ben je commerciëler. Je zult ervaren dat je beter kan doorvragen, gesprekken kan sturen en echt kan overtuigen!

Het inzicht in je eigen gedrag helpt je te groeien en je kan gedragsstijlen van anderen beter herkennen.

Ofwel, jij kan effectief communiceren & adviseren!

 

in samenwerking met

PRAKTISCHE INFORMATIE

DEELNEMERS

De grootte van de groep varieert van 6 tot 16 deelnemers. Wij streven ernaar mensen met een gelijkwaardige rol en/of situatie bij elkaar te laten deelnemen.

MAESTRO PRIJS

€1.790,- inclusief verblijf

PARTNER PRIJS

€1.640,- inclusief verblijf

LOCATIE

Als locatie wordt gekozen voor een hotel in een rustige en ontspannen omgeving. Zo ben je als deelnemer ver weg van de dagelijkse bezigheden.

CURSUS

Klassikaal

AANTAL DAGEN

De training duurt twee dagen.

Datum

Op aanvraag beschikbaar

DIRECT AANMELDEN

Aanmelden voor Effectief Communiceren & Adviseren

VOORWAARDEN

  • Partners van de Maestro Academy: Specialisten aangesloten bij Het Finance Gilde, DataConnected of HeadFirst(Premium overeenkomst);
  • De betaling dient vóór aanvang van de eerste trainingsdag volledig te zijn voldaan;
  • Alle bovengenoemde prijzen zijn exclusief BTW;