Datawarehouse & Data Governance

Zowel de technische als functionele aspecten van data vormen onderdeel van deze opleiding en worden uitgebreid behandeld. Datagedreven en intelligente organisaties hebben als randvoorwaarde dat de governance van data op orde is en dat ze kunnen beschikken over en geavanceerde datainfrastructuur. Dit is medebepalend voor het succesvolle gebruik van Business Analytics in relatie tot het succes van uw organisatie.

bent als manager, controller of business analist betrokken bij een datawarehouse / Data Governance-traject en u bent op zoek naar theoretische, maar vooral praktische kaders?

  • U weet dat met een datawarehouse gewerkt wordt aan “één versie van de waarheid”, maar gaat dat werkelijk zo eenvoudig?
  • U kijkt uit naar het moment dat stuurinformatie niet meer uit een scala van spreadsheets ‘getoverd’ moet worden?
  • Of wilt u nu weleens echt bruikbare historische informatie tot uw beschikking hebben. Hoe kan een datawarehouse u daarbij helpen en waar moet u dan allemaal aan denken!?
  • Hoe zet u een robuuste Data Governance structuur op en bereikt u een zekere mate van dataperfectie?
  • En, hoe om te gaan met de aanstormende ontwikkelingen rond Big Data zoals data lakes en Hadoop?

Als u zich tegenover een of meer van deze vragen geplaatst ziet, dan is deelname aan onze 3-daagse opleiding Datawarehouse & Data Governance een aanrader.

Succesvolle opzet en verbetering van het datawarehouse

Alle elementen die nodig zijn voor een succesvolle opzet / verbetering van het datawarehouse & Data Governance komen in drie intensieve dagen aan de orde. Medewerkers die onze driedaagse opleiding hebben gevolgd, zijn bij uitstek in staat om in hun Datawarehouse-project of Data Governance-traject de juiste stappen te zetten en succes te bereiken. Hierbij wordt gestreefd naar dataperfectie, nauw oog hebbend voor de kosten en baten ervan.

Opleiding in praktische Datawarehouse-instrumenten

Datawarehousing en vooral Data Governance zijn specialistische vakgebieden. Werken aan de intelligentie van een organisatie zonder hiervoor de juiste vaardigheden en instrumenten te hebben levert dikwijls tegendraadse resultaten op. Ons praktische model waarin alle Data Governance-instrumenten en Datawarehouse-methodieken aan de orde komen schept een heldere route richting echt resultaat.

Ontdek de succesfactoren achter datagedreven organisaties

Onze driedaagse opleiding Datawarehouse & Data Governance stelt zowel functionele als technische aspecten van data aan de orde, zoals het datawarehouse, de architectuur, master data management (MDM), meta data, datakwaliteit, datamodellering, het Data Governance framework en het beheer. Maar vooral de succesfactoren van een datagedreven organisatie komen voor het voetlicht.

Klik hier voor meer informatie

Direct inschrijven

in samenwerking met

PRAKTISCHE INFORMATIE

DEELNEMERS

4-12

MAESTRO PRIJS

€ 1800,-

PARTNER PRIJS

€ 1705,-

CURSUS

Klassikaal

WERK & DENKNIVEAU

HBO

MATERIAAL

Inclusief een exemplaar van het Business Intelligence boek - De intelligente organisatie (5e druk) van Daan van Beek.

AANTAL DAGEN

3 dagen

Datum

Op aanvraag beschikbaar

DIRECT AANMELDEN

Aanmelden voor Datawarehouse & Data Governance

VOORWAARDEN

  • Partners van de Maestro Academy: Specialisten aangesloten bij Het Finance Gilde, DataConnected of HeadFirst(Premium overeenkomst);
  • De genoemde prijzen zijn exclusief BTW;
  • De betaling dient vóór aanvang van de eerste trainingsdag volledig te zijn voldaan;
  • De betalingsafhandeling wordt verzorgd door Passionned Group