BI Consultancy vaardigheden

Net als in andere vakgebieden is ook binnen het BI-vakgebied de wijze waarop je ondersteuning biedt, mensen coached en hoe je je ondersteuning vorm en inhoud geeft een belangrijke USP en een voornaam onderdeel van je persoonlijke ontwikkeling. Deze opleiding helpt je om deze vaardigheid te ontwikkelen en zet dit ook in perspectief naar het BI vakgebied.

Wat wordt er allemaal van de BI consultant nieuwe stijl verwacht?

De ontwikkelingen binnen het vakgebied BI / Analytics gaan sneller dan ooit en klanten verlangen een steeds hogere kwaliteit van dienstverlening en klantgerichtere houding. Ook de BI consultant ontkomt daar niet aan. Er wordt simpelweg veel meer van hem of haar verwacht dan alleen het maken van een rapport of dashboard. Wat er allemaal verwacht wordt van de BI consultant nieuwe stijl?

We vertellen u dat graag en daarom nodigen we u uit voor onze gloednieuwe 1-daagse workshop ‘BI consultancyvaardigheden’ met Isaac Shawky.

Herkent u daarnaast een of meer van de volgende punten?

“De klant weet niet goed wat hij wil.”
“De klant ziet mij vooral als rapportenbouwer.”
“De manager benut niet alle kansen die BI te bieden heeft.”
Dan is de 1-daagse workshop BI consultancy vaardigheden voor u een aanrader, een goede stap om een nog succesvollere BI consultant / adviseur te worden.

Tevreden klanten krijgen en houden

In deze praktijkgerichte workshop krijgt u als deelnemer inzicht in de meest belangrijke vaardigheden om tevreden klanten te krijgen en te houden. De diverse onderwerpen geven inzicht in de rol en de daarbij behorende vaardigheden van een succesvolle hedendaagse BI Consultant.

Interactieve workshop

Tijdens deze interactieve workshop wordt de deelnemer uitgedaagd om een relatie te leggen tussen datgene wat geleerd wordt en de eigen werksituatie. Ook zal de deelnemer actief betrokken worden bij discussies met vakgenoten zodat het leerproces wordt aangewakkerd en versneld.

Klik hier voor meer informatie

Direct inschrijven

in samenwerking met

PRAKTISCHE INFORMATIE

DEELNEMERS

4-12 deelnemers

MAESTRO PRIJS

€ 508,-

PARTNER PRIJS

€ 535,-

CURSUS

Klassikaal

WERK & DENKNIVEAU

HBO

MATERIAAL

Inclusief een exemplaar van het Business Intelligence boek - De intelligente organisatie (5e druk) van Daan van Beek.

AANTAL DAGEN

1 dag

Datum

Op aanvraag beschikbaar

DIRECT AANMELDEN

Aanmelden voor BI Consultancy vaardigheden

VOORWAARDEN

  • Partners van de Maestro Academy: Specialisten aangesloten bij Het Finance Gilde, DataConnected of HeadFirst(Premium overeenkomst);
  • De genoemde prijzen zijn exclusief BTW;

De betaling dient vóór aanvang van de eerste trainingsdag volledig te zijn voldaan;
De betalingsafhandeling wordt verzorgd door Passionned Group