Agile Projectmanagement Practitioner

Deze eendaagse training is het logisch vervolg op de training Agile PM Foundation en richt zich op de verdieping van de materie. De kwalificatie Agile Project Management¿ (AgilePM®) heeft als doel te voorzien in de behoeften van diegenen die in een projectgerichte omgeving werken en Agile willen werken. De Practitioner-kwalificatie geef je zelfvertrouwen, moedigt je aan en voorziet je niet alleen van een diepgaande kennis van de kwalificatie, maar ook van de manier waarop deze principes op een dagelijkse basis kunnen worden ingevoerd en toegepast in het leven van een projectmanager.

De certificering, die gebaseerd is op de bewezen principes binnen DSDM Atern, biedt de mogelijkheid om Agile-projecten te leveren in organisaties die standaarden, striktheid en zichtbaarheid nodig hebben rondom projectmanagement. Daarbij maakt Agile Project Management tegelijkertijd een hoog tempo, verandering en empowerment mogelijk.

In het Agile PM Foundation worden de basisprincipes van Agile Project Management behandeld. Agile PM Practitioner is het vervolg op de Agile PM Foundation training. Hier wordt dieper ingegaan op de basis van Agile PM door middel van praktijkoefeningen. Je verdiept hierdoor je kennis en de toepassing ervan, en bent hierna in staat om Agile PM toe te passen op een manier die bij de organisatie past. Hiermee is de training vooral praktijkgericht met veel ruimte voor praktijkdiscussies.

DOEL

  • De Agile PM methode op praktische en pragmatische wijze toe te kunnen passen
  • Het Agile PM Practitioner examen succesvol af te leggen

DOELGROEP

Personen die regelmatig aan projecten deelnemen of projecten ondersteunen en daarin een sturende functie hebben, zoals: stuurgroepleden, projectmanagers, projectleiders, teammanagers, en managers van facilitaire afdelingen.

VOORKENNIS

Onderstaande voorkennis is vereist:

Agile Project Management Foundation of vergelijkbare kennis.

in samenwerking met

PRAKTISCHE INFORMATIE

DEELNEMERS

Tussen 8 en 14 deelnemers

TAAL

Nederlands

MAESTRO PRIJS

€595,-

PARTNER PRIJS

€535,-

LOCATIE

Regio Amsterdam, Utrecht, Den Haag en Zwolle

CURSUS

Training

EXAMEN

exclusief Practitioner examen á €290,-

AANTAL DAGEN

1 dag

Datum

Op aanvraag beschikbaar

DIRECT AANMELDEN

Aanmelden voor Agile Projectmanagement Practitioner

VOORWAARDEN

  • Partners van de Maestro Academy: Specialisten aangesloten bij Het Finance Gilde, DataConnected of HeadFirst(Premium overeenkomst);
  • Bij deze actie geldt dat de betaling vóór aanvang van de eerste trainingsdag volledig moet zijn voldaan;
  • Alle bovengenoemde prijzen zijn exclusief BTW;