Summerclass 2019

De zomermaanden zijn bij uitstek het ideale moment om jouw kennis te vergoten, te certificeren en jouw continuïteit in opdrachten te borgen. Opdrachtgevers hebben doorgaans ook vakantie en er zijn minder uren beschikbaar voor opdrachten.

Derhalve organiseren wij samen met onze parners speciale summerclasses, waarbij je veelal tegen een nog scherper tarief trainingen kunt volgen. Tevens kan je in deze periode kennis opdoen in eigen tempen door E-learnings te volgen, boeken te lezen enzovoorts, waarbij je losse examens bij Maestro Academy kunt bestellen om jouw kennis te waarborgen.

10% extra korting

Agile Project Management Foundation inclusief examen

krijg 20% korting op de normale trainingsprijs als partner van de Maestro Academy (Specialisten aangesloten bij Het Finance Gilde, DataConnected of HeadFirst(Premium overeenkomst);

Schrijf je hier in

10% extra korting

Agile Project Management Foundation &; Practitioner inclusief examens

krijg 20% korting op de normale trainingsprijs als partner van de Maestro Academy (Specialisten aangesloten bij Het Finance Gilde, DataConnected of HeadFirst(Premium overeenkomst);

Schrijf je hier in

Workshops Teamchoaching

Deze workshops zijn onderdeel van de training Professional teamcoach. indien deelnemer binnen 6 maanden de professional teamcoach volgt, wordt dit bedrag verrekend.

Agile/Scrum awareness Welk probleem proberen we op te lossen?

Leer in deze workshop de basis van Agile en Scrum. En krijg inzicht welke problemen je ermee op kan lossen. Door de interactieve oefeningen ervaar je zelf hoe het is om te werken in een scrumteam. En doe je inspiratie op om de leerervaringen zelf toe te passen.

Schrijf je hier in voor deze workshop

Van samen werken naar samenwerken. Hoe versterk jij teamwork?

In deze workshop krijg je inzicht in hoe jij teams kan helpen om frustraties op te lossen. Je doet ervaringsoefeningen om samenwerken te bevorderen. Aan de hand van de theorieën van Lencioni en Tuckman en de werking met fysieke opstellingen krijg je nieuwe inzichten.

Schrijf je hier in voor deze workshop

Gedrag, de sleutel tot impact. Op naar producten die het verschil maken

Wil jij je impact vergroten door gedrag te beinvloeden? Dan is dit een juiste workshop voor je. Met impact mappen visualiseer je het verband tussen het waarom, de gekozen oplossing en het gedrag van mensen. Aan de hand van de techniek impact mappen laten we je zien hoe dit werkt. Jij kan dit de dag na workshop direct toepassen.

Schrijf je hier in voor deze workshop

De nieuwe leiderschaps competentie. Geef richting aan zelforganisatie

Het inititeren van zelforganisatie in teams wordt steeds populairder. Maa rhoe geef je hier nu richting aan? Welke leiderschapscompetenties spreek jij bij jezelf aan om zelforganisatie te bevorderen? Ja, dit kan je leren. Met oplossingsgericht coachen leer je de juiste vragen te stellen. Waardoor je anderen in staat stelt het te groeien in zelforganisatie.

Schrijf je hier in voor deze workshop

Agile at scale awareness. In vogelvlucht SAFe, Less, Agile@spotify

Het opschalen van enkele teams naar een veelheid van agile teams (scaling Agile) komt steeds vaker voor in grote organisaties. In deze workshop leer je aan de hand van ervaringsoefeningen een aantal basiselementen van Agile at scale, waardoor je sneller het verschil maakt.
Schrijf je hier in voor deze workshop

Summer School

Agile Business Analysis & Masterclass

Volg tijdens onze Agile Summer School eerst de advanced module Agile Business Analysis van het BCS International Advanced Diploma in Business Analysis en sluit vervolgens aan bij onze eerste Masterclass ‘Agile’. Al het Agile BA-certificaat behaalt? Of alleen interesse in de Masterclass ‘Agile’? Schrijf je dan los in voor alleen de Masterclass (beperkte plaatsen beschikbaar). Schrijf je nu in voor één van de Summer School activiteiten en ontvang per activiteit een zomers cadeaupakket!

Onze Summer School combinatie-aanbod: De cursus Agile Business Analysis én de Agile Masterclass voor €2.110,- als partner in plaats van €2.345,-

Schrijf je hier in

Summer School

Foundation & Practitioner in Business Analysis

Volg tijdens onze Foundation & Practitioner Summer School de BCS-cursussen Foundation in Business Analyse & Business Analysis Practice in vijf in plaats van zes dagen. En haal zo in één week twee van de vier certificaten van het BCS International Diploma in Business Analysis! Schrijf je nu in voor één van de Summer School activiteiten en ontvang per activiteit een zomers cadeaupakket!

Onze Summer School combinatie-aanbod: De cursussen Foundation in Business Analysis én Business Analysis Practice in vijf dagen voor   €2.691,- als partner in plaats van €2.990,-

Schrijf je hier in

Security

Op het gebied van security zijn een aantal extra data ingepland tijdens de zomervakantie.

IT-Security Foundation  Datum :1 &  2 iuli

Ethical Hacking Foundation Datum: 8 & 9 juli

CISM avondtraining Datum: Start 21 augustus

ISO27001:2017 Datum: 29 t/m 31 juli

Privacy Data Protection Foundation Datum: 29 t/m 30 augustus

IT-Security Foundation  Datum : 29 t/m 30 augustus

Information Security Foundation Datum: 29 t/m 30 augustus