Wad Werkt

Persoonlijk Leiderschapsreis

Ontdek waar je voor staat, waar je kracht ligt en waar jij je op wil richten. Kom naar Vlieland en ervaar in een vierdaagse Persoonlijk Leiderschapsreis hoe jij het beste uit jezelf kunt halen. Energie, inspiratie, inzichten en confrontatie gegarandeerd!

Herkenbaar?

 • Je wil doen wat écht bij je past, maar komt er niet uit wat dat is.
 • Het is leuk wat je doet, maar je wil nog meer je kwaliteiten benutten. Je denkt: wat en hoe?
 • Het lukt je niet uit de dagelijkse routine te stappen en voor jezelf te kiezen. Je wilt hulp daarbij!

Ontdek dicht bij de natuur, op Vlieland, wat werkt voor jou!

Het beste uit jezelf

Tijdens dit persoonlijke ontwikkeltraject heb je vier dagen tijd voor jezelf. Vier dagen waarin je het heft in eigen handen neemt. Waar er aandacht is voor dat wat jou onderscheidt van de ander. Hoe zorg je voor een goede balans tussen werk, privé en vitaliteit? We helpen je verder in het weten en ervaren hiervan. Op een manier waar je energie van krijgt en je dicht bij jezelf blijft.

Training, coaching en aandacht voor jezelf in de natuur

Het programma bestaat uit workshops, trainingen en individuele coaching. We maken gebruik van de kracht van de natuur op Vlieland, werken met de groepsinteractie en geven je de ruimte voor jezelf. De groep van deze Persoonlijk Leiderschapsreis bestaat uit maximaal 10 deelnemers.

PROGRAMMA WAD WERKT

Deze persoonlijke reis combineert kennis, workshops, reflectie en individuele aandacht. Er zijn genoeg momenten voor jezelf. En ook momenten met elkaar. Daarbij maken we veelvuldig gebruik van de natuur van Vlieland. Na vier dagen ga je met een flinke dosis ongeduld naar huis, omdat je niet kunt wachten hier een vervolg aan te geven. De vragen die echt belangrijk zijn voor jouw volgende stap, heb jij helder.

 • Je hebt een duidelijke richting voor ogen
 • Je kunt effectiever keuzes maken en prioriteiten stellen
 • Je hebt helder wat echt belangrijk is voor jouw volgende stap
 • Je hebt jouw vervolgstappen concreet gemaakt via het Canvas Business Model You
 • Je weet hoe jij jezelf in balans houdt
 • Je hebt scherp waar je voor staat.

Het verloop van een dag

De wekker gaat. Je veert op uit je bed na een heerlijke nachtrust. Je opent het raam. En met een uitzicht over de zee, ruik je de zilte lucht die daar bij hoort. En met het geluid van de golven, maak je je klaar voor het ontbijt. In de Vuurtoren Lounge wacht een heerlijk ontbijt. Na het ontbijt start het ochtendprogramma, wat regelmatig onderbroken wordt met thee, cappuccino of iets fris in de buitenlucht.

Rondom één uur wordt een heerlijke lunch opgediend. ’s Middags is er een gevarieerd programma. We gaan sowieso aan de slag met workshops. Daarnaast genieten we elke dag van wat Vlieland te bieden heeft. We gaan in elk geval een keer een gezamenlijke wandeling maken. En we laten hier en daar voldoende ruimte voor vrije tijd.

Tegen half zeven genieten we een avondmaaltijd. En ’s avonds een lichte avondbezigheid. De flexibiliteit in het programma is groot en we laten een en ander ook afhangen van onze bevindingen op het moment zelf. Er is voldoende tijd in het programma om ook volop te genieten van de prachtige omgeving.

Aanpak

Dinsdag om 9:00 vertrekt de boot naar Vlieland. Vrijdag om 16:30 ben je weer terug in Harlingen. Gedurende deze vier dagen leer je het optimale uit jezelf te halen. Elke dag heeft een eigen thema met een bijbehorend programma. De eerste dag starten wij met ‘Hier sta ik’. Op woensdag staat ‘Dit ben ik’ centraal. Donderdag is het thema ‘Dit wil ik’ op de agenda om tenslotte op vrijdag af te sluiten met ‘Dit doe ik’.

We helpen je inzicht te krijgen in je gedrag en vaardigheden, je talenten, je waarden en overtuigingen. En niet op de laatste plaats ga je op zoek naar je persoonlijke missie. Want jouw persoonlijk missie biedt jou een referentiekader, waardoor het makkelijker wordt om keuzes te maken. Simpelweg omdat je met deze inzichten weet welke loopbaan bij jouw unieke persoon past. Maar ook omdat je weet wanneer jij in een optimale balans werk, privé, vitaliteit verkeert. En dat beperkt stress. Je sluit je persoonlijk leiderschapsreis te allen tijde af met een ingevuld eigen Canvas Business Model You. Je kunt dus direct bij thuiskomst aan de slag met de eerste stappen naar een nieuwe werkinvulling.

Naast het Canvas Business Model You werken we met beproefde instrumenten/methodieken als Bateson, Gallup, NLP, systemisch werk en Transactionele analyse. Daarnaast wordt een workshop verzorgd door een trainer van Mindful Run.

Kortom

 • Inspirerende workshops
 • Uitdagende coachingsgesprekken
 • Inspiratiewandeling door de duinen
 • Mooie ontmoetingen met medereizigers
 • Overnachten op een toplocatie in een mooi hotel met zeezicht
 • Heerlijke maaltijden met drankje en doorlopend koffie en thee gedurende de gehele reis
 • En niet te vergeten: de inspirerende natuur van Vlieland!

WAAR

Westcord Strandhotel Seeduyn: Hotel in de duinen

Je verblijft in een prachtig hotel in de duinen, het Westcord Strandhotel Seeduyn. In een eigen individuele kamer met zeezicht. Met vrij gebruik van een wellness. 24 Uur per dag is de vuurtorenlounge exclusief voor ons beschikbaar

PRAKTISCHE INFORMATIE

MAESTRO PRIJS

€2.500,-

PARTNER PRIJS

€2.250,-

LOCATIE

Vlieland, inclusief retour bootreis en Westcord Strandhotel Seeduyn: Hotel in de duinen

CURSUS

Coaching

Datum

Op aanvraag beschikbaar

DIRECT AANMELDEN

Aanmelden voor Wad Werkt

VOORWAARDEN

 • Partners van de Maestro Academy: Specialisten aangesloten bij Het Finance Gilde, DataConnected of HeadFirst(Premium overeenkomst);
 • De genoemde prijzen zijn exclusief BTW;