SharePoint training voor Site-Owners

Ervaart u binnen uw organisatie problemen in SharePoint en wilt u meer leren in SharePoint? Maestro Academy zorgt voor een heldere en effectieve SharePoint training voor Site-owners.

SharePoint stelt u als Site-Owner in om toegangsrechten, het discussiebord, en Workspaces te onderhouden en leert u hoe een SharePoint site is opgebouwd en hoe u een bestaande SharePoint site beheert. Denk hierbij aan het onderhouden van het toegangsniveau, geavanceerde functies in lijsten, WebParts / WebParts pages, inleiding Excel services en de samenwerking van SharePoint en Outlook.

Trainingsinhoud

Met een breed scala aan Microsoft SharePoint trainers is er een efficiënte lesmethode ontwikkeld die het mogelijk maakt om u klaar te stomen tot ervaren Eindgebruiker in SharePoint. Na de 1 daagse SharePoint training beheerst u de basisbeginselen van SharePoint. In deze SharePoint Site-Owners training staan onder andere de onderwerpen:

 • SharePoint inleiding
 • Bibliotheken
 • Pagina’s, Webparts en Views
 • Toegangsrechten
 • Workspaces
 • Form Services, InfoPath en Excel Services

Bij Maestro Academy heeft u de keuze uit diverse trainingsvormen namelijk een individuele training of een klassikale training. Bij een SharePoint klassikale incompany training adviseren wij meestal een maximale groepsgrootte van 10 cursisten.

 • Individuele SharePoint Site Owner cursus: Een 1-op-1 SharePoint 2016 cursus biedt de cursist in kwestie flexibiliteit. De SharePoint docent verzorgd de cursus op zijn of haar eigen locatie/huis. De cursist wordt onder begeleiding van een ervaren SharePoint docent alle in’s and out’s in SharePoint geleerd. De leerdoelen worden van tevoren door middel van een telefonische intake vastgesteld.
 • Klassikale SharePoint Site Owner in-company : Deze vorm van trainen is de meest voorkomende. Deze SharePoint training wordt bij u op locatie verzorgd. Dat kan zowel klassikaal als individueel. De leerdoelen worden van tevoren door middel van een telefonische intake vastgesteld. Tijdens deze SharePoint cursus kunt u eigen bestanden vanuit uw SharePoint omgeving aanleveren om in de cursus mee te werken.

Doelgroep

Deze SharePoint training is bedoeld voor contentbeheerders, redacteuren of communicatiemedewerkers die dagelijks de leiding hebben in de SharePoint omgeving.Tijdens deze training in SharePoint is er naast de bovenstaande onderwerpen ook tijdens de training ruimte om eigen vragen stellen buiten de stof om.

Voorkennis

Om deel te kunnen nemen aan deze SharePoint cursus voor Site-owners dient de cursist de vaardigheden van SharePoint eindgebruiker training te beheersen. Indien deze basisvaardigheden van SharePoint ontbreken, adviseren wij u om eerst de SharePoint 2016 training voor Eindgebruikers te volgen.

Bij Maestro Academy is het mogelijk om een maatwerk SharePoint traject op te stellen. U kiest in samenspraak met onze SharePoint trainer de cursusonderwerpen die u graag terug ziet komen in de cursus. Naar aanleiding van het intake gesprek passen wij de training aan naar de behoefte en wensen van uw organisatie.

PRAKTISCHE INFORMATIE

DEELNEMERS

4-12 deelnemers

CURSUS

Klassikaal

TIJD

09:30 tot 16:30

Datum

Op aanvraag beschikbaar

DIRECT AANMELDEN

Aanmelden voor SharePoint training voor Site-Owners

VOORWAARDEN

 • Partners van de Maestro Academy: Specialisten aangesloten bij Het Finance Gilde, DataConnected of HeadFirst(Premium overeenkomst);
 • De betaling dient vóór aanvang van de eerste trainingsdag volledig te zijn voldaan;
 • Alle bovengenoemde prijzen zijn exclusief BTW;