SharePoint cursus voor eindgebruikers

Onze 2 daagse cursussen voor eindgebruikers zijn praktisch ingericht waardoor het voor de cursisten aan het eind van de dag eenvoudig, makkelijk en snel op weg kunnen gaan in de SharePoint omgeving.

Via Maestro Academy is het mogelijk om een maatwerk SharePoint traject op te stellen. U kiest in samenspraak met onze SharePoint trainer de cursusonderwerpen die u graag terug ziet komen in de cursus. Naar aanleiding van het intake gesprek passen wij de training aan naar de behoefte en wensen van uw organisatie..

Gaat u met uw bedrijf over naar SharePoint? Met een breed scala aan Microsoft SharePoint trainers zijn we er in geslaagd een efficiënte lesmethode ontwikkeld die het mogelijk maakt om u klaar te stomen tot ervaren Eindgebruiker in SharePoint. Na de 2 daagse SharePoint training beheerst u de basisbeginselen van SharePoint.

Trainingsinhoud

SharePoint training stelt u in staat om efficiënt samen te werken, documenten en web content te beheren. In de SharePoint training voor eindgebruikers maakt u onder andere kennis met:

  • De SharePoint omgeving
  • Structuur en Navigatie
  • SharePoint opbouwen
  • Beheren van sites en subsites
  • Gebruik van subsites, lijsten en bibliotheken

U heeft de keuze uit diverse trainingsvormen namelijk een individuele training of een klassikale training. Bij een SharePoint klassikale incompany training adviseren wij meestal een maximale groepsgrootte van 10 cursisten.

  • Individuele SharePoint cursus: Een 1-op-1 SharePoint cursus biedt de cursist in kwestie flexibiliteit. De SharePoint docent verzorgd de cursus op zijn of haar eigen locatie/huis. De cursist wordt onder begeleiding van een ervaren SharePoint docent alle in’s and out’s in SharePoint geleerd. De leerdoelen worden van tevoren door middel van een telefonische intake vastgesteld.
  • Klassikale SharePoint training inhouse : Deze vorm van trainen is de meest voorkomende. Deze SharePoint training wordt bij u op locatie verzorgd. Dat kan zowel klassikaal als individueel. De leerdoelen worden van tevoren door middel van een telefonische intake vastgesteld. Tijdens deze SharePoint cursus kunt u eigen bestanden vanuit uw SharePoint omgeving aanleveren om in de cursus mee te werken.

Doelgroep

Deze SharePoint training is bedoeld voor key-users die dagelijks gaan werken met SharePoint.Technische aspecten komen in deze training niet aan bod. Tijdens deze training in SharePoint is er naast de bovenstaande onderwerpen ook tijdens de training ruimte om eigen vragen stellen buiten de stof om. Voorkennis aangaande het besturingssysteem van Microsoft is wel vereist (Windows 2000/XP/Vista/W7/W8).

Het is het mogelijk om een maatwerk SharePoint traject op te stellen. U kiest in samenspraak met onze SharePoint trainer de cursusonderwerpen die u graag terug ziet komen in de cursus. Naar aanleiding van het intake gesprek passen wij de training aan naar de behoefte en wensen van uw organisatie.

Onze SharePoint eindgebruikers training is in verschillende talen en trainingsvormen beschikbaar. Voor meer informatie of vragen neem gerust contact met ons op.

in samenwerking met

PRAKTISCHE INFORMATIE

DEELNEMERS

4-12 deelnemers

CURSUS

Klassikaal

AANTAL DAGEN

2 dagen

TIJD

09:30 tot 16:30

Datum

Op aanvraag beschikbaar

DIRECT AANMELDEN

Aanmelden voor SharePoint cursus voor eindgebruikers

VOORWAARDEN

  • Partners van de Maestro Academy: Specialisten aangesloten bij Het Finance Gilde, DataConnected of HeadFirst(Premium overeenkomst);
  • De betaling dient vóór aanvang van de eerste trainingsdag volledig te zijn voldaan;
  • Alle bovengenoemde prijzen zijn exclusief BTW;