MOS Access

Deze 2 daagse MOS Access cursus bereidt u voor op het soortgelijk genoemde MOS Access examen. Het programma is opgesteld door 1 van onze Access docenten en is een combinatie van de Access Basis, Gevorderde en MOS examen vragen. Deze wordt in de onderstaande Access versies aangeboden:

Acces 2013
Acces 20010
Acces 2007
Acces 2003

Voor wie?

In deze MOS Access 2016 training wordt u klaargestoomd voor de MOS certificeringstraining van Microsoft. Deze 2 daagse training is een combinatie van Access basis en gevorderd/ervaren maar gaat dieper in op de Access materie. Na het volgen van deze training mag u het certificaat Microsoft Office Specialist Access in ontvangst nemen waarbij dat het bewijs is dat u kennis en vaardigheden bezit om Access efficiënt te gebruiken. Twijfel niet langer en neem contact met ons op voor deze MOS Access 2016 training.

Trainingsinhoud

Deze cursus is een samengestelde training in MOS Access 2016 die u klaarstoomt voor het MOS examen. Deze MOS training combineert het Access Basis en Gevorderde niveau in 1, waarbij dieper op de Access-examen stof wordt getraind. Deze training is in tegenstelling tot andere Office trainingen 2 dagen. De bedoeling van deze MOS Access 2016 training is om te oefenen hoe het daadwerkelijke examen MOS Excel 2016 in zijn werk gaat. Enkele onderwerpen die voorkomen in deze MOS Access training zijn;

 • Access Databases beheren
 • Besturingselemeten in formulieren
 • Rapportages in Access maken
 • Records en tabelellen beheren en wijzigen
 • Queries maken
 • Beheren van Access-relaties
 • Gegevens afdrukken en exporteren naar Excel
 • Velden samenstellen, aanpassen en beheren

Na de training en het succesvol afronden van het MOS Access 2013 examen heeft u als medewerker een fundamenteel begrip van de Access-omgeving en bent u in staat taken onafhankelijk uitvoeren in Access 2016. Onze MOS Access 2016 training is in verschillende talen en trainingsvormen beschikbaar. Vanaf 3 personen is het echter al financieel aantrekkelijker om de training in-company te volgen.

De Microsoft Office Specialist (MOS) 2016-certificeringsexamens vormen een nieuwe, op prestaties gebaseerde methode waarmee de kennis, vaardigheden en capaciteiten van een kandidaat met betrekking tot MOS 2016-programma’s beter kunnen worden getest:

 • In tegenstelling tot in vorige versies wordt de opdrachtnaam meestal niet genoemd in de instructies voor de MOS 2016-examentaken. Zo worden er bijvoorbeeld geen functienamen genoemd, maar wordt hiervan een beschrijving gegeven. Dit betekent dat kandidaten moeten weten wat het doel is van de programmafunctionaliteit en waarvoor deze meestal wordt gebruikt, om de taken in elk van de projecten goed te kunnen uitvoeren.
 • ijdens het MOS 2016-examen zijn meerdere projecten opgenomen.

Tijdens deze training wordt naast de cursusinhoud natuurlijk ook ruimte vrij gemaakt voor vragen aan de trainer. Voorkennis aangaande het besturingssysteem van Microsoft is wel vereist (Windows 2000/XP/Vista/W7/W8) en de kennis van Access Basis en Gevorderde training. Deze training wordt ook in het Engels gegeven.

PRAKTISCHE INFORMATIE

DEELNEMERS

4-12 deelnemers

MAESTRO PRIJS

€638-

PARTNER PRIJS

€574,-

CURSUS

Klassikaal

AANTAL DAGEN

2 dagen

TIJD

09:30 tot 16:30

Datum

Op aanvraag beschikbaar

DIRECT AANMELDEN

Aanmelden voor MOS Access

VOORWAARDEN

 • Partners van de Maestro Academy: Specialisten aangesloten bij Het Finance Gilde, DataConnected of HeadFirst(Premium overeenkomst);
 • De betaling dient vóór aanvang van de eerste trainingsdag volledig te zijn voldaan;
 • Alle bovengenoemde prijzen zijn exclusief BTW;