Modern Records Management

De 4-daagse Modern Records Management (MRM) training leidt op voor de officiële Modern Records Management Master (MRMm) certificering van AIIM.

Modern Records Management (MRM) – trainingsmogelijkheden

Optie 1: 4-daagse Modern Records Management (MRM) training
Optie 2: In-company Modern Records Management (MRM) training

Modern Records Management (MRM) – Specialist en Master certificering

De Modern Records Management (MRM) training dekt het volledige kader van Electronic Records Management af en biedt inzicht in hoe records management optimaal benut kan worden in jouw organisatie. Alle typen records komen aan de orde. De nadruk zal echter liggen op elektronische records.

In 4 dagen tijd ben je volledig op de hoogte van alle ins en outs om Modern Records Management (MRM) efficiënt in jouw organisatie te implementeren. De eerste 2 dagen zijn op Modern Records Management Specialist niveau en de laatste 2 dagen op Modern Records Management Implementation Specialist niveau. Gedurende de volledige training word je voorbereid op de uiteindelijke Modern Records Management Master (MRMm) certificering. Je ontvangt jouw certificaat van AIIM, de internationale Enterprise Content Management vereniging.

Modern Records Management (MRM) – voor wie?

De Modern Records Management (MRM) training is onder andere interessant voor records management professionals, business managers, IT managers, compliance officers en risk managers, maar ook voor solution integrators en providers, sales consultants, project managers en technische staf in zowel de publieke als de private sector.

Over AIIM

AIIM is dé internationale autoriteit op het gebied van Modern Records Management (MRM), Informatiemanagement (IM) en Business Process Management (BPM). AIIM bestaat al 75 jaar en heeft wereldwijd ruim 195.000 leden in meer dan 150 landen.

Modern Records Management (MRM) – voertaal

De voertaal van de Modern Records Management (MRM) training is Engels. Al het documentatiemateriaal en het MRM examen zijn eveneens in het Engels.

Modern Records Management (MRM) – aantal deelnemers

Het aantal deelnemers aan de Modern Records Management (MRM) training wordt bewust klein gehouden.

Modern Records Management (MRM) – niveau

De Modern Records Management (MRM) training wordt gegeven op HBO/Bachelor niveau.

in samenwerking met

PRAKTISCHE INFORMATIE

MAESTRO PRIJS

€3.480,-

PARTNER PRIJS

€3.219,-

CURSUS

Klassikaal of Incompany

MATERIAAL

Inclusief materiaal

AANTAL DAGEN

4 dagen

TIJD

09:30 - 17:00

Datum

Op aanvraag beschikbaar

DIRECT AANMELDEN

Aanmelden voor Modern Records Management

VOORWAARDEN

  • Partners van de Maestro Academy: Specialisten aangesloten bij Het Finance Gilde, DataConnected of HeadFirst(Premium overeenkomst);
  • De betaling dient vóór aanvang van de eerste trainingsdag volledig te zijn voldaan;
  • De genoemde prijzen zijn exclusief BTW;