Microsoft PowerPoint gevorderde

voor wie?

Als u voor u werk regelmatig Microsoft PowerPoint moet gebruiken, kunt u veel tijd besparen als u dit programma goed beheerst. Speciaal voor cursisten die het programma PowerPoint nog niet goed beheersen hebben wij een gevorderd / ervaren training in PowerPoint 2016. Tijdens deze PowerPoint 2016 gevorderd / ervaren training leert u de vaardigheden van PowerPoint kennen en leert u professioneel en krachtig presenteren met PowerPoint. Door het volgen van deze gevorderde training in PowerPoint wordt u binnen uw organisatie de PowerPoint specialist.

Trainingsinhoud

Met een breed scala aan Microsoft PowerPoint trainers is er een efficiënte lesmethode ontwikkeld die het mogelijk maakt om de basis van PowerPoint al in 1 werkdag te leren. Deze gevorderde training in PowerPoint 2016 is bedoeld voor cursisten die PowerPoint presentaties visueler en dynamischer willen maken.

  • PowerPoint aanpassen
  • Een Huisstijl maken
  • Speciale effecten
  • Voorstelling aanpassen
  • Geavanceerde mogelijkheden

Tijdens deze gevorderde training PowerPoint 2016 worden naast de basisonderwerpen ook onderwerpen als Fotoalbum invoegen/aanpassen, compatibiliteit controleren, schermafbeelding invoegen, voettekst aanpassen en sjablonen maken. Door onze praktijkgerichte lesmethode is het eenvoudig om na de training de oefeningen van de training te gebruiken. Onze PowerPoint 2016 gevorderde training is in verschillende talen en trainingsvormen beschikbaar. Klik op één van deze links voor een uitgebreidere omschrijving.

Voorkennis aangaande het besturingssysteem van Microsoft (Windows 2000/XP/Vista/W7/W8) en Microsoft Word Gevorderde training zijn wel vereist .

in samenwerking met

PRAKTISCHE INFORMATIE

DEELNEMERS

4-12 deelnemers

MAESTRO PRIJS

€345,-

PARTNER PRIJS

€310,-

CURSUS

Klassikaal

AANTAL DAGEN

1 dag

TIJD

09:30 tot 16:30

Datum optie 1 20 December 2021 Locatie: Amsterdam, Utrecht, Eindhoven, Maastricht, Rotterdam of online

DIRECT AANMELDEN

Aanmelden voor Microsoft PowerPoint gevorderde

VOORWAARDEN

  • Partners van de Maestro Academy: Specialisten aangesloten bij Het Finance Gilde, DataConnected of HeadFirst(Premium overeenkomst);
  • De betaling dient vóór aanvang van de eerste trainingsdag volledig te zijn voldaan;
  • Alle bovengenoemde prijzen zijn exclusief BTW;