Microsoft Access maatwerk training

Bent u op zoek naar een maatwerk training in Access? Maestro Academy biedt speciaal voor de toekomstige database beheerders Access maatwerk trainingen in diverse verschillende Office versie.

In ons brede assortiment van trainingen bieden wij onder meer Access 2013, Access 2010, Access 2007 en Access 2003 training aan. In samenspraak met een gecertificeerde Access trainer gaan wij als opleider, trainer en u als cursist op zoek naar de optimale Access training.

Gebruikt u bijvoorbeeld veelvuldig de query’s functies of macro’s dan kunt u dit aangeven in onze maatwerk training in Access. Aangezien u zelf de onderwerpen kiest voor deze Access training maakt u optimaal gebruik van de trainingstijd.

Deze maatwerk trainingen in Access zijn zeer geschikt voor cursisten die al enige ervaring hebben met het programma Access waardoor het voor deze cursisten mogelijk is om eenvoudig en snel de diverse functies van MS Access onder de knie te krijgen. Wilt u een afspraak met één van onze opleidingsadviseurs op het gebied van Microsoft Access.

in samenwerking met

PRAKTISCHE INFORMATIE

CURSUS

Incompany

TIJD

09:30 tot 16:30

Datum

Op aanvraag beschikbaar

DIRECT AANMELDEN

Aanmelden voor Microsoft Access maatwerk training

VOORWAARDEN

  • Partners van de Maestro Academy: Specialisten aangesloten bij Het Finance Gilde, DataConnected of HeadFirst(Premium overeenkomst);
  • De betaling dient vóór aanvang van de eerste trainingsdag volledig te zijn voldaan;
  • Alle bovengenoemde prijzen zijn exclusief BTW;