Masterclass Tomorrow’s technology today for boards

De technologie van morgen wordt vandaag al toegepast. Startups & scale-ups innoveren razendsnel en leveren veelal tegen een lagere prijs. Meekomen is voor gevestigde organisaties veelal een uitdaging. De door de jaren opgebouwde legacy staat namelijk de snelheid in de weg en drukt enorm op de balans. Dit vraagt van u een andere manier van denken! Tijdens deze masterclass wordt niet alleen gekeken wat technologieën kunnen bieden. We maken concreet hoe dit gesterkt wordt door een rendabel business- en operatingmodel!

Dit ga je doen:

Dag 1:

Tommorrow’s technology today: Aangezien innovaties uw bedrijfsvoering rigoureus veranderen is dat de aftrap van deze Masterclass. Niet alle technologische ontwikkelingen zijn voor uw organisatie interessant maar hoe maak j ede keuze waarin te investeren? We gaan concreet kijken naar businesscases en ontwikkelingen die daadwerkelijk het verschil kunnen maken.

Cost / income ratio: Doordat de nadruk vaak op efficiëntie ligt vergeet men te exploreren wat er met techniek mogelijk kan zijn. Bijvoorbeeld wanneer die techniek het business operatingmodel qua C/I-ratio factoren lager kan krijgen dan de internationale concurrentie.

Data als het nieuwe goud: Organisaties die datacentrisch werken kunnen grote voordelen behalen op de concurrentie (denk bijvoorbeeld aan het eerdergenoemde C/I-ratio). Hoe maak je als traditionele organisatie, waar die date versnipperd zijn over talrijke applicaties, die slag?

Dag 2:

Future ready: Een digitale transformatie is holistisch. Welke factoren zijn allemaal van belang? Tijdens deze sessie gaan we onder andere in op het business operating model, de vigerende wetgeving en businessmodellen.

Leiderschap tijdens transitie: Een digitale transformatie valt of staat bij het DNA van uw organisatie, wat is uw eigen invloed daarop.  Welke vragen moeten er als leider gesteld worden om een succesvolle transformatie te kunnen garanderen?

Samen met onze experts

Experts uit de praktijk en technologische inhoud wisselen elkaar af. De trainers worden de komende periode bij u geïntroduceerd.

in samenwerking met

PRAKTISCHE INFORMATIE

DEELNEMERS

De grootte van de groep varieert van 6 tot 16 deelnemers. Wij streven ernaar mensen met een gelijkwaardige rol en/of situatie bij elkaar te laten deelnemen.

MAESTRO PRIJS

€3.390,- inclusief verblijfskosten (omvat lunches, één overnachting en diner) á €395,-

PARTNER PRIJS

€ 3.090,- inclusief verblijfskosten (omvat lunches, één overnachting en diner) á €395,-

CURSUS

Klassikaal

AANTAL DAGEN

2 dagen

Datum optie 1 31 December 2023 Locatie: Op aanvraag beschikbaar

DIRECT AANMELDEN

Aanmelden voor Masterclass Tomorrow’s technology today for boards

VOORWAARDEN

  • Partners van de Maestro Academy: Specialisten aangesloten bij Het Finance Gilde, DataConnected of HeadFirst(Premium overeenkomst);
  • De betaling dient vóór aanvang van de eerste trainingsdag volledig te zijn voldaan;
  • Alle bovengenoemde prijzen zijn exclusief BTW;