Masterclass Smart Building Management

Smart Building Management: Digitale mogelijkheden maken een steeds groter deel uit van een gebouw. Om als manager de regie te voeren over nieuw- of herbouw van een Smart Building is een nieuwe aanpak vereist. Een andere manier van denken over het gebruik van onroerend goed, facilitymanagement en ICT. Gebaseerd op de (markt) veranderingen en de digitale transformatie, vormt deze masterclass een krachtige basis om klaar te zijn voor een Smart Building implementatie.

Dit ga je doen:

Als manager op het snijvlak van vastgoed(programma)management, facilitymanagement of betrokken manager vanuit de IT neem jij de leiding over de nieuw- of herbouw van een Smart Building. Dat vraagt om visie, overzicht en een nieuwe manier van denken. Tijdens deze masterclass geven experts jou de inzichten, tools en kennis waarmee jij in staat bent succes vol een Smart Building implementatie door te voeren.

Dag 1

Tomorrow’s building today: Wat zijn de innovaties en digitale mogelijkheden die een Smart Building echt slim maken? Maak kennis met de mogelijkheden en herken de impact!

Functioneel specificeren: Een smart building vraagt een andere kijk naar technologie. Hoe vertaal jij de mogelijkheden door naar IT-architectuur en het functionele model? Hoe kom je tot de Customer Journey van een Smart Building?

Dag 2

Incredible Practices: De waarde van de belevenis in werken of wonen is voor veel projectontwikkelaars en leveranciers van ondergeschikt belang. Om de toepassing in een andere context te plaatsen worden vanuit best practises de kosten en beleving afgewogen.

Building Smart: Een sessie waarin stil wordt gestaan bij de netwerk-infrastructuur, gebruik en beheer van data, algoritmen en beveiliging van het IT-landschap. Je gaat de noodzakelijke technologische IT-context in de volle breedte overzien.

Beheer en onboarding: Deze laatste sessie wordt voor jouw situatie de implementatie concreet gemaakt. In workshopvorm worden alle inzichten doorvertaald.

Samen met onze experts,

Experts uit de praktijk en technologische inhoud wisselen elkaar af. De trainers worden de komende periode bij jullie geïntroduceerd.

in samenwerking met

PRAKTISCHE INFORMATIE

DEELNEMERS

De grootte van de groep varieert van 6 tot 16 deelnemers. Wij streven ernaar mensen met een gelijkwaardige rol en/of situatie bij elkaar te laten deelnemen.

MAESTRO PRIJS

€2.390,- inclusief verblijfskosten (omvat lunches, één overnachting en diner) á €395,-

PARTNER PRIJS

€ 2.190,5 inclusief verblijfskosten (omvat lunches, één overnachting en diner) á €395,-

CURSUS

Klassikaal

AANTAL DAGEN

2 dagen

Datum

Op aanvraag beschikbaar

DIRECT AANMELDEN

Aanmelden voor Masterclass Smart Building Management

VOORWAARDEN

  • Partners van de Maestro Academy: Specialisten aangesloten bij Het Finance Gilde, DataConnected of HeadFirst(Premium overeenkomst);
  • De betaling dient vóór aanvang van de eerste trainingsdag volledig te zijn voldaan;
  • Alle bovengenoemde prijzen zijn exclusief BTW;