ITIL® V3 Foundation inclusief examenvoucher

ITIL Foundation | Training en examen

Met deze training ITIL Foundation leren deelnemers de basis kennen van klantgericht en servicegericht werken op basis van de ITIL methodiek. Deelnemers krijgen een duidelijk inzicht in de principes van de methode en de processen, rollen en techniek. Deelnemers kunnen, als ze dat willen, de training afsluiten met het ITIL Foundation Examen voor het internationaal erkende ITIL Foundation Certificaat.

Automatisering is cruciaal voor elke onderneming, groot of klein. De Information Technology Infrastructure Library (ITIL) is ontwikkeld vanuit het besef dat organisaties steeds meer afhankelijk zijn van automatiseringsdiensten, ofwel ‘Information Technology’, kortweg IT.

ITIL bestaat uit een serie boeken met richtlijnen voor het leveren van hoogwaardige IT-diensten, ofwel IT Service Management. De boeken beschrijven de inrichting van de beheerprocessen en de randvoorwaarden die hiervoor nodig zijn.

ITIL is gebaseerd op de beste praktijkervaringen voor IT Service Management. Honderden organisaties over de hele wereld gebruiken ITIL. Er is een hele filosofie ontstaan rond de richtlijnen zoals die in de ITIL boeken worden omschreven.

ITIL stelt jouw organisatie in staat de IT-diensten naar een blijvend hoog niveau te tillen, en laat zien hoe deze IT-diensten bijdragen aan een positief bedrijfsresultaat.

Voor wie bestemd?

ITIL is internationaal erkend als de standaard op het gebied van IT Service Management. De methodiek wordt gebruikt door bijvoorbeeld overheden, banken, verzekeraars, maar ook door organisaties uit het midden en kleinbedrijf.

Mensen spelen daarbij een belangrijke rol en ITIL biedt een professioneel kwalificatieschema gericht op iedereen die heeft te maken met het beheer en de exploitatie van IT diensten. Dit zijn bijvoorbeeld IT specialisten, IT beheerders, Business Managers, IT Managers, projectmanagers, contractmanagers, procesmanagers, maar ook jouw Service Desk medewerkers.

Deze training is inclusief  lunch, koffie en thee.

Vervolg training

Heb je jouw ITIL Foundation certificaat behaald, en wil je jouw kennis verdiepen naar ITIL Practitioner, volg dan de unieke ITIL Practitioner Training.

in samenwerking met

PRAKTISCHE INFORMATIE

DEELNEMERS

Tussen 8 en 14 deelnemers

TAAL

Nederlands

MAESTRO PRIJS

€1.697,-

PARTNER PRIJS

€1.527,-

LOCATIE

Regio Amsterdam, Utrecht, Den Haag of Zwolle.

CURSUS

Training

EXAMEN

exclusief examen

AANTAL DAGEN

3 dagen

ONLINE

Ja, zie ICTtrainingen

Datum

Op aanvraag beschikbaar

DIRECT AANMELDEN

Aanmelden voor ITIL® V3 Foundation inclusief examenvoucher

VOORWAARDEN

  • Partners van de Maestro Academy: Specialisten aangesloten bij Het Finance Gilde, DataConnected en HeadFirst(Premium overeenkomst)
  • Bij deze actie geldt dat de betaling vóór aanvang van de eerste trainingsdag volledig moet zijn voldaan;
  • Alle bovengenoemde prijzen zijn exclusief BTW;
  • Facturering van de training en de examens gebeurt rechtstreeks door de opleidingspartner GoodSense.