Examen 70-740: Installation, Storage, and Compute with Windows Server 2016

Dit examen is met name gericht op de installatie, opslag en rekenmogelijkheden en -functionaliteit die beschikbaar zijn in Windows Server 2016. De onderwerpen die worden behandeld zijn: algemene taken en overwegingen bij de installatie, en de installatie en configuratie van Nano Server, naast het maken en beheren van installatiekopieën voor implementatie. Daarnaast worden lokale en serveropslagoplossingen behandeld, waaronder de configuratie van schijven en volumes, gegevensontdubbeling, hoge beschikbaarheid, herstellen na noodgevallen, Storage Spaces Direct en oplossingen voor failoverclusters. In het examen worden ook Hyper-V en containers behandeld, evenals het beheren en bewaken van servers in fysieke en rekenomgevingen.

Voorbereiding / Training

Tarief

€ 195,00 *
Exclusief € 28,00 reserverings- en servicekosten indien u wel bij ons uw examen boekt, maar niet de bijbehorende training bij ons volgt.

in samenwerking met

PRAKTISCHE INFORMATIE

CURSUS

Examen

Datum

Op aanvraag beschikbaar

DIRECT AANMELDEN

Aanmelden voor Examen 70-740: Installation, Storage, and Compute with Windows Server 2016

VOORWAARDEN

  • Partners van de Maestro Academy: Specialisten aangesloten bij Het Finance Gilde, DataConnected of HeadFirst(Premium overeenkomst);
  • De betaling dient vóór aanvang van de eerste trainingsdag volledig te zijn voldaan;

Alle bovengenoemde prijzen zijn exclusief BTW;