E-Learning Security & Privacy Awareness

De security awareness oplossing voor uw medewerkers

Inleiding

Samen met De Associatie voor Praktijkexamens / ECDL Nederland, bekend van het Europees Computer Rijbewijs, hebben wij een nieuwe e-learning Security & Privacy Awareness ontwikkeld.

Met de E-learning Security & Privacy kunnen uw medewerkers onafhankelijk van locatie en in hun eigen tijd kennis opdoen en bewust worden van de basisprincipes van informatiebeveiliging en privacy. Aan de orde komt o.a. omgang met social media, beveiliging op en rond de werkplek, privacy en melden van  incidenten. De E-learning is volledig op maat te maken aan de organisatiespecifieke wensen.

De doelstelling van de E-Learning Security & Privacy is dat de cursist zich bewust wordt van het soort informatie waarmee hij werkt en zich realiseert hoe hier veilig mee om te gaan. De cursist wordt met het E-Learning programma gestimuleerd om te gaan denken in risico’s en risicomanagement toe te passen in werk- en privésituaties.

Eenvoudig op maat gemaakt

Deze e-learning kan eenvoudig op maat worden gemaakt, variërend van een huisstijl toevoegen tot foto’s en filmpjes aanpassen aan de wensen, tot specifieke inhoudelijke vragen of beleid opnemen. Het interne meldpunt voor datalekken kan worden benoemd, alsmede interne afspraken en procedures.

De e-learning kan worden geïnstalleerd op de eigen intranetomgeving of LMS (indien aanwezig). Aanlevering kan zowel als HTML als in SCORM (= standaard e-learning interface) format. Het examendeel draait standaard op de portal van ECDL en Security Academy, maar desgewenst kan dit ook bij grote organisaties intern worden gehost.

Doelgroep

De E-learning is voor alle medewerkers in de organisatie die zich bewust moeten zijn van de alledaagse risico’s met betrekking tot de omgang met informatie en privacy gevoelige gegevens.

Voorkennis

Er is geen voorkennis nodig om aan deze cursus deel te nemen.

Van belang is een goede procesmatige invoering van een e-learning. Communicatie met de deelnemers is van groot belang. Zo is het ook aan te bevelen de e-learning op te nemen in het programma introductie nieuwe medewerkers. In onze opleiding Security Awareness Officer leert u hoe u een compleet awareness programma vormgeeft, begeleid en uitvoert.

Cursusmateriaal, examen en certificeringen

De E-learning gaat uit van opbouw van kennis gevolgd door een praktische werkvorm in de vorm van oefeningen. Na afronding van de E-Learning kan het officiële internationale ECDL examen gedaan worden waarbij de cursist een internationaal erkend Security Awaress diploma ontvangt.

ECDL Nederland is onderdeel van de Nederlandse Associatie voor Examinering en werkt met steun van de onafhankelijke ICT-beroepsvereniging Ngi-NGN. De E-Learning Security & Privacy is het vervolg op het zng. Europees Computer Rijbewijs.

in samenwerking met

PRAKTISCHE INFORMATIE

TAAL

Nederlands

LOCATIE

Security Academy Nederland
De Bleek 11
3447 GV, Woerden

CURSUS

Online

MATERIAAL

Cursusmateriaal op maat gemaakt

TIJD

E-learning, Info op aanvraag

Datum

Op aanvraag beschikbaar

DIRECT AANMELDEN

Aanmelden voor E-Learning Security & Privacy Awareness

VOORWAARDEN

  • Partners van de Maestro Academy: Specialisten aangesloten bij Het Finance Gilde, DataConnected of HeadFirst(Premium overeenkomst);
  • De kosten voor de opleiding dienen binnen 30 dagen na factuurdatum of voor de vervaldatum van een overeengekomen betalingsregeling te worden voldaan.;
  • Alle bovengenoemde prijzen zijn exclusief BTW;
  • De volledige voorwaarden staan vermeld op www.securityacademy.nl