Certified Implementer PCI-DSS

Leer in 3 dagen de PCI-DSS te implementeren

Inleiding

Uw organisatie accepteert of verwerkt creditcards of is anderszins betrokken bij creditcard transacties. Dan moet uw organisatie voldoen aan de eisen van de PCI-DSS compliance standaard. U leert in deze opleiding de ins en outs van PCI-DSS en u bent daardoor voldoende voorbereid om een PCI-DSS implementatieprogramma te managen of uit te voeren.

De Certified Implementer PCI-DSS opleiding, in samenwerking met Security Academy, is uniek omdat hij in hoge mate gericht is op de praktijk. De theorie wordt gecombineerd met praktijkervaring en is direct toepasbaar in uw dagelijkse situatie.

Doelgroep

De Certified Implementer PCI-DSS opleiding is bedoeld voor security adviseurs, security officers, financial officers en interne auditors binnen bedrijven die moeten voldoen aan de eisen van de PCI DSS. In het bijzonder is deze opleiding zeer geschikt voor hen die binnen de organisatie een belangrijke adviserende of implementerende rol spelen met betrekking tot PCI-DSS compliance.

Voorkennis

Er is geen voorkennis nodig om aan deze cursus deel te nemen.

Cursusmateriaal, examen en certificering

Het theoretisch examen zit inbegrepen bij de opleiding en wordt afgenomen één week na de laatste lesdag. Het examen bestaat uit een combinatie van multiple choice vragen, open vragen en een casus. Na succesvolle afronding van de opleiding ontvangt u het diploma “Certified Implementer PCI-DSS” van de Security Academy.

Bij de cursus zit het volgende inbegrepen:

  • Cursusmateriaal
  • Examen
  • Catering
in samenwerking met

PRAKTISCHE INFORMATIE

DEELNEMERS

Maximaal 12 deelnemers

TAAL

Nederlands

MAESTRO PRIJS

€ 1.950,-

PARTNER PRIJS

€ 1.825,-

LOCATIE

Security Academy Nederland
De Bleek 11
3447 GV, Woerden

CURSUS

Training

MATERIAAL

Inclusief materiaal

AANTAL DAGEN

3 dagen

TIJD

Dagopleiding, reserveren in overleg

Datum

Op aanvraag beschikbaar

DIRECT AANMELDEN

Aanmelden voor Certified Implementer PCI-DSS

VOORWAARDEN

  • Partners van de Maestro Academy: Specialisten aangesloten bij Het Finance Gilde, DataConnected of HeadFirst(Premium overeenkomst);
  • De kosten voor de opleiding dienen binnen 30 dagen na factuurdatum of voor de vervaldatum van een overeengekomen betalingsregeling te worden voldaan.;
  • Alle bovengenoemde prijzen zijn exclusief BTW;
  • De volledige voorwaarden staan vermeld op www.securityacademy.nl