Agile Business Analysis Met masterclass

Bedrijven kiezen meer en meer voor een agile manier van werken. Het is een slimme manier van werken en zinvol voor jou, de business analist, om te weten hoe je kunt bijdragen aan het succes van Agile-projecten.

In de training Agile Business Analysis leer je om nieuwe agile vaardigheden toe te passen binnen een true-to-life business analyse scenario.

Na het volgen van deze cursus ben je in staat om:

  • Weet je hoe de agile-filosofie is ontstaan en de voor- en nadelen van de meest gebruikte methodes;
  • Beheers je nieuwe waardevolle technieken die je kunt gebruiken in een agile omgeving: functional model map en story mapping;
  • Kan je bestaande businessanalysetechnieken slim toepassen in een agile-omgeving;
  • Ben je in staat om Product Owners te helpen bij het inrichten en organiseren van hun backlog, waardoor in elk increment en in elke iteratie de meeste waarde voor de organisatie wordt gerealiseerd.

Je krijgt een uitgebreide Engelstalige handleiding van de Agile Business Analysis cursus. De spreektaal van de cursus is Nederlands, het materiaal en het examen zijn in het Engels.

De cursus wordt gegeven door deskundige trainers met ruime ervaring als business analist in agile omgevingen.

Examen

Deze cursus wordt op de 3e dag afgesloten met een 90 minuten durend gesloten boek examen. Actief meedoen in de cursus en enige thuisstudie is voldoende om het examen met goed gevolg te maken.

Het examen is in het Engels. Cursusdeelnemers waarvan Engels niet hun eerste taal is, krijgen 23 minuten extra tijd om het examen te maken.

Certificaat

Bij het behalen van het examen ontvang je het internationaal erkende certificaat ‘Agile Business Analysis’, van de British Computer Society (BCS). Deze cursus is een Analytical Skills module van het BCS Advanced International Diploma in Business Analysis.

De cursus is op het Europees Kwalificatieraamwerk (EQF) niveau 7 en vereist een HBO/WO werk- en denkniveau.

Masterclass ‘Agile’

Leer van onze professionals tijdens de Agile Masterclass en verdiep je samen verder in de technieken die je tijdens de cursus Agile Business Analysis geleerd hebt. Kom je met meer collega’s? Je ontvangt dan €100,00 korting voor elke 2e deelnemer van dezelfde organisatie.

Tijdens de masterclass zullen in interactieve sessies een drietal thema’s worden behandeld waarover wij in de trainingen en in ons dagelijks werk regelmatig vragen krijgen. Deze thema’s zijn: Agile in een niet agile organisatie; Product owner vs. Business analist; Agile requirements.

 

Los te volgen

Zowel de masterclass als de training is los te volgen. Wil je alleen de masterclass volgen, neem dan contact op. Wil je alleen de training volgen, meld je dan hier aan.

PRAKTISCHE INFORMATIE

DEELNEMERS

4-12

MAESTRO PRIJS

€2.345,- (inclusief masterclass)

PARTNER PRIJS

€2.110,- (inclusief masterclass)

CURSUS

Klassikaal

MATERIAAL

inclusief materiaal

EXAMEN

Inclusief examen

AANTAL DAGEN

3 dagen

Datum

Op aanvraag beschikbaar

DIRECT AANMELDEN

Aanmelden voor Agile Business Analysis Met masterclass

VOORWAARDEN

  • Partners van de Maestro Academy: Specialisten aangesloten bij Het Finance Gilde, DataConnected of HeadFirst(Premium overeenkomst);
  • De betaling dient vóór aanvang van de eerste trainingsdag volledig te zijn voldaan;
  • Alle bovengenoemde prijzen zijn exclusief BTW;