Partners

Maestro Academy werkt alleen samen met gerenommeerde en betrouwbare partners, die zich hebben bewezen met hun specifieke expertise. In de Academy vind je een zorgvuldig samengesteld pakket aan trainingen en opleidingen, zowel klassikaal als online.
Dit alles tegen de meest scherpe voorwaarden en condities. Op deze pagina vind je informatie over de betreffende partners en hetgeen ze via de Maestro Academy aanbieden.

Le Blanc Academy is hét opleidingsinstituut in de Benelux voor Business Analyse en Business Architectuur. Wij willen professionals graag beter maken in hun vak en hun carrièregroei bevorderen. Dit doen we door trainingen aan te bieden die aan de internationale standaarden voldoen.

Agile Scrum Group richt zich op non-IT organisaties die op een flexibele, wendbare (Agile) manier producten en diensten willen ontwikkelen. Waar Agile en Scrum van oudsher voornamelijk voor IT is gebruikt, wordt deze methodiek steeds meer toegepast op niet-IT projecten. Bijvoorbeeld het opstellen van een gemeentelijke begroting of een marketingcampagne bij een bank, die ook volgens de Scrum methodiek wordt uitgevoerd.

De IT Management Group is specialist in het verzorgen van praktijkgerichte kwaliteitstrainingen op het gebied van IT Management, projectmanagement, architectuur, testmanagement, agile scrum, DevOps, security, privacy, big data, persoonlijke ontwikkeling en teambuilding.

Baken op Zee richt zich op persoonlijke ontwikkeling met een gestructureerde aanpak, die is gebaseerd op je innerlijke motivaties. Hulpmiddel is het eeuwenoude Enneagram persoonlijkheid ontwikkelingsmodel, die deze motivaties inzichtelijk maakt en laat zien hoe ze zich vertalen in je denken, je gevoelens, je handelen en je communicatie- en beslissingsstijl. Door hier bewuster mee om te gaan, word je effectiever en een inspirerend voorbeeld voor je team en collega's. Het Enneagram model plaatst je hierbij niet in een "hokje”, maar wijst je de weg hoe je uit je “hokje” kunt komen.

Centennium is de opleider van de Maestro Academy op het gebied Business Intelligence. De BI professionals van Centennium die de trainingen en opleidingen verzorgen zijn, heel bewust, parttime docent. Als zij niet voor de klas staan, zijn zij bij opdrachtgevers werkzaam in de dagelijkse BI praktijk. Mede daardoor zijn zij volledig op de hoogte van de actuele ontwikkelingen en kunnen zij de lesstof levendig illustreren met voorbeelden en uitdagingen uit de praktijk.

Xebia is een van onze partners in opleidingen omdat zij een gevarieerd aanbod van hardskill tooltrainingen als Spark programming, introduction to R, Data Science with R hebben. Trainingen die je nodig hebt om bij te blijven met de snelle ontwikkelingen die tools en technieken hebben. Deze trainingen sluiten goed aan op het het totale aanbod van opleidingen die Maestro Academy aanbiedt. Xebia bestaat al 15 jaar en is een gerenomeerd ‘internationaal’ bedrijf, waar veel professonals en organisaties trainingen afnemen tot goede tevredenheid. Ze geeft zowel publieke trainingen als in-house, dus wij helpen jou en je organisatie graag met de keuze voor maatwerk of niet.

Onze partner Info Support is al 30 jaar specialist in het ontwikkelen, beheren en hosten van maatwerk software en BI- en integratieoplossingen. Daarnaast trainen hun docenten IT-vakmensen in het toepassen van de nieuwste technieken en methodes binnen softwareontwikkeling met een breed aanbod aan trainingen.Trainingen hebben een hoge waardering en naast de publieke trainingen is op verzoek een aantal trainingen ook inhouse te organiseren.

ControlSolutions International is een consultancy organisatie die zich richt zich op audit, risico management en compliance en binnen deze kaders ook op informatiebeveiliging, certificering en procesverbetering. Wij bedienen zowel de profit als non-profit sector en werken op basis van projecten en detachering. Training is een van de diensten die wij aanbieden. Hierbij realiseren wij ons dat wij geen regulier trainingsinstituut zijn. Wij zijn een consultancyorganisatie en wij bieden onze trainingen dan ook aan als project. Wij zijn ervan overtuigd dat onze consultants, die jarenlange praktijkervaring hebben op hun vakgebied en bovendien ook op didactisch gebied, de beste trainers zijn.

Wij zijn gespecialiseerd in het geven van trainingen in Personal Branding en Online profilering. Met de focus op LinkedIn  leren wij professionals hoe zij zich met behulp van een goede online propositie beter in de markt kunnen zetten. Wij halen de online expert naar boven ten einde de business te vergroten. Daarnaast bieden wij als borging van onze trainingen de e-learning mobility@work aan: In vijf modules wordt niet alleen uitgelegd WAT je kunt doen met Linkedin, maar ook HOE je het kan toepassen in de praktijk. Daarnaast ontvangt de deelnemer een uitgebreide profiel check. Het abonnement is een half jaar geldig. Een LinkedIn profiel op maat en gemaakt in het tempo wat bij jou past!

Als u een Oracle- of Java-cursus het liefst volgt bij een partij die dagelijks met beide voeten in de praktijk staat. Als u na een training het geleerde direct wilt kunnen toepassen op uw werk. En als u zich het best voelt bij een ongedwongen en persoonlijke benadering. Dan kiest u voor een training bij Transfer Solutions Education. Hier gaat kwaliteit altijd boven kwantiteit. Het hoogste niveau Oracle- en Java-kennis flexibel toegepast op uw niveau en uw vraag aan ons. Altijd. Waarom Transfer Solutions Education? Altijd Experts, Altijd Flexibel, Altijd maatwerk en altijd praktijkgericht  

DataConnected verbindt Zelfstandig Professionals, Leveranciers van Professionals, Opdrachtgevers, Kennis- en Toolleveranciers op het gebied van data en business intelligence. Een netwerk voor opdrachtbemiddeling en kennisuitwisseling waarbij persoonlijke- en organisatieontwikkeling hand in hand gaan. Ben je lid van DataConnected, dan mag je gebruik maken van de partner prijs van de Maestro Academy.

Het Finance Gilde is dé community voor professionals die carrière (willen) maken in de financiële sector. Het Finance Gilde is een op zichzelf staande organisatie dat voortkomt uit het netwerk denken. Ben je lid van het Finance Gilde, dan mag je gebruik maken van de partner prijs van de Maestro Academy.

Door onze specialisatie op networking & ICT is 2Sides Education uniek gepositioneerd om in te spelen op de veranderende behoeftes van onze klanten. Niet alleen door ruime praktijkervaring mee te nemen in het klaslokaal, maar ook door het aanbieden van verschillende leermethodes en het ontwikkelen van nieuwe cursussen. Daarbij staat kwaliteit centraal. Wat ons uniek maakt is onze persoonlijke aanpak middels intake gesprekken, gericht studieadvies, het Individueel Leertraject met een fixed price- & no-cancellation garantie en intensieve begeleiding van de trainer voor, tijdens en na de training.  Of het nou gaat om een CCNA/CCNP certificering of om specifieke kennis van technologieën, met onze hands-on aanpak brengen we iedereen op het gewenste niveau.

Met ruim 17 jaar ervaring in het verzorgen van opleidingen en trainingen, waarbij wij uitsluitend werken met ervaren en gepassioneerde specialisten vanuit de praktijk, biedt een opleiding bij GoodSense net even iets extra’s. Ons motto ‘Learn from Experience’ wordt dan ook door al onze trainers tijdens de opleidingen toegepast, waardoor bij elke opleiding de brug van theorie naar de praktijk geslagen wordt. Of het nu gaat om een standaard training op locatie of om een op maat samengestelde in-company training, wij zijn pas tevreden als u meer dan tevreden bent. 

Al meer dan 10 jaar verzorgen de gekwalificeerde trainers van PMO Institute IPMA opleidingen en met succes. Op basis van hun kennis en ervaring hebben zij een trainingsprogramma voor IPMA PMO samengesteld, dat er volledig op is gericht om je optimaal voor te bereiden op het behalen van het IPMA examen. Je bouwt kennis op van alle aspecten binnen het PMO vakgebied en leert kritisch kijken naar je eigen functioneren. Tijdens het programma bouw je aan kennis over onderwerpen waarmee je als PMO medewerker, Project- of Programma Secretaris het verschil kunt maken.

Vijfhart, opgericht in 1984, begon als Oracle-specialist maar is uitgegroeid en getransformeerd tot een IT-opleidingscentrum. Nu, ruim een kwart eeuw later is Vijfhart een van de grotere IT-opleiders in Nederland. Onze ambitie: één ingang voor al jouw opleidingsvragen.   De trainingen bestaan voor 50 procent uit theorie en voor 50 procent uit praktijkkennis. Het leerprogramma blinkt uit door hoge praktische waarde en inhoudelijke kwaliteit, Vijfhart opleidingen is namelijk door Cedeo erkend voor open & maatwerkopleidingen op basis van een zeer hoge klanttevredenheid.

De in 2007 opgerichte Security Academy is het opleidingsinstituut dat zich specifiek richt op de vakgebieden informatiebeveiliging, business continuity management, crisismanagement en gebouw- & terreinbeveiliging. Zij bieden opleidingen op MBO+ en (Post-)HBO niveau voor (aankomende) beveiligingspecialisten die méér zoeken dan alleen vakinhoud.   Het is de missie van de Security Academy om mensen op te leiden tot professionals die in staat zijn om veiligheid en continuïteit op een effectieve manier te realiseren.

Improve Quality Services is één van de partners van de Maestro Academy. Als partner van Maestro Academy kun je met 10% korting gebruikmaken van o.a. de certificerende opleidingen ISTQB Foundation, IREB Foundation en Certified Agile Essentials. Al jaren brengt Improve nieuwe modellen en opleidingen op het gebied van kwaliteitsmanagement op de Nederlandse markt. De opleidingen van Improve Quality Services zijn integrale en innovatieve leertrajecten die er op gericht zijn dat deelnemers hun werk beter kunnen doen.

ICTtrainingen.nl is een online leerconcept voor de moderne IT professional en eindgebruiker. Je volgt de trainingen volledig online, desgewenst met een examen als afsluiting. Via hun leerconcept leer je op het moment waarop het jou en/of jouw organisatie het beste uitkomt. Heb je een Premium overeenkomst bij HeadFirst, dan krijg je 7,5% korting op elke training die je boekt!

JUGO heeft een duidelijke focus en visie op Business Intelligence en is al sinds 2004 actief op dit vlak, waarbij we gebruik maken van de software van SAP, Business Objects en Qlik. We zienvooral nieuwe mogelijkheden en uitdagingen. Wij laten ons echter niet door de technologie voor schrijven, maar zijn juist voortdurend op zoek naar het balans tussen enerzijds de innovatie en anderzijds de toegevoegde waarde voor onze opdrachtgevers. JUGO staat voor high-end consultancy met een no-nonsense aanpak en passie voor het Business Intelligence vakgebied.

mmerlaan IT Training & Advies is een jong bedrijf dat zich richt op het geven van opleidingen en trainingen in de ICT sector, en dan met name gericht op de vakgebieden Testen, Agile en Business Analyse. Wij geloven in het concept ‘learning by doing’ en ‘praktijk’. Dat betekent dat wij:

  • voor onze trainingen alleen trainers selecteren die met name praktijkkennis hebben van het onderwerp dat ze vertellen, zodat ook het gebruik in de praktijk voor deelnemers bekend wordt.
  • tijdens onze trainingen praktische opdrachten gebruikt worden om het geleerde direct toe te passen en een referentie creëren voor deelnemers.

Wij zijn ervan overtuigd dat organisaties, managers en medewerkers betere resultaten kunnen bereiken en zichzelf beter kunnen ontwikkelen. Onze aanpak en regievoering hierin leveren een substantiële en aantoonbare versnelling in groei en focus van de organisatie, manager en medewerker. Met onze trainingen helpen wij je om op persoonlijk vlak, met jouw team of als organisatie te groeien. Kijk nu bij onze open-inschrijvingen en ontdek hoe wij kunnen bijdragen aan jouw ontwikkeling!

MatchinCare (Maudy Kruiswijk) biedt coaching op basis van leerstrategie. Eerst wordt onderzocht wat voor jouw de makkelijkste manier is om informatie op te nemen en aan de hand daarvan wordt een leerstrategie opgesteld. Dit is handig voor op school, maar ook in je dagelijks werk. Daarnaast is MatchinCare een bureau dat bemiddelt tussen opdrachtgevers (mensen met een vraag) en uitvoerders (nannies, nurses, hulp in de huishouding en oppas). MatchinCare bemiddelt in kinderopvang aan huis, persoonlijke verzorging, persoonlijke begeleiding, huishoudelijke hulp, of  oppas. MatchinCare heeft geen medewerkers in dienst, maar houd een database bij van professionals.

IFK is een onafhankelijke dienstverlenende organisatie. Onze missie is uw beste partner voor kennisontwikkeling en -overdracht te zijn. Naast de landelijk erkende examens is het mogelijk om op terreinen waarvoor geen onafhankelijke toetsing bestaat een IFK-examen af te leggen. Bij een voldoende resultaat leidt dit tot een IFK-certificaat. Denk hierbij bijvoorbeeld aan onze e-workshops.

Passionned Group is een sterke partner, die op het het gebied van strategie en visie de wereld van data verstaat en al 12 jaar gespecialiseerd is in het ontwerpen en implementeren van intelligente organisaties en hiermee het slimmer maken van deze organisaties. Het boek ‘De intelligente organisatie’ is een bestseller op dit gebied en haar trainingen als Business Intelligence, Master of DataScience of Big Data & predictive analytics worden veelvuldig met ‘negens’ beoordeeld en zijn zo opgezet, dat je als organisatie al begonnen bent met het slimmer worden als je klaar bent met de training. Maestro Academy laat je, of jouw organisatie, graag kennis laten maken met Passionned en haar trainingen. Dat kan zowel publiek als inhouse.

Cibit Academy is het opleidingslabel van inspearit en onderscheidt zich in de markt door een passie voor kennisoverdracht in de breedste zin van het woord. Wij bieden een uitgebreid palet aan IT-opleidingen met open inschrijving en (maatwerk) in-company opleidingsprogramma’s. Cibit Academy stelt haar visie op opleidingen continu bij en houdt de opleidingen voortdurend up-to-date op basis van marktontwikkelingen en input van onze ervaren docenten. Wij richten ons op het verhogen van de professionaliseringsgraad van organisaties en onze cursisten/studenten. Een doeltreffende mix tussen theorie en praktijk én tussen IT-vakkennis en onderwijskundige expertise is daarbij onze onderscheidende kracht. Onze docenten en opleidingsontwikkelaars zijn naast hun onderwijsactiviteiten ook altijd werkzaam in de adviespraktijk van onze organisatie, en acteren vaak als ervaren architecten of adviseurs in verschillende klantomgevingen.

The People Side of Change is een trainingsbureau dat change managers en organisaties helpt om hun verandervermogen te vergroten. Wij geven trainingen in de Prosci change management methodiek. De Prosci methodiek biedt een overzichtelijk en gestructureerd stappenplan met slimme tools waarmee mensen en organisaties succesvol en effectief kunnen veranderen. Prosci® doet elke 2 jaar onderzoek naar de succes- en faalfactoren van change management bij meer dan 3400 organisaties wereldwijd. De resultaten worden gerapporteerd in “The Best Practices”. Op basis van dit onderzoek is de methodiek voor change management ontwikkeld. Na het volgen van het 3-daagse trainingsprogramma bent u in staat om een veranderproces effectief te (bege)leiden qua aanpak, rollen, instrumenten. Tevens heeft u een internationaal erkend certificaat als Prosci Change Management Practitioner. Met deze accreditatie krijgt u ook online toegang tot de best practices, de Change Management Toolkit en de Change Management Pilot.  Daarmee zijn de deelnemers gecertificeerd en in staat om veranderingen effectief door te voeren.

Alle trainingen van Hole 18 richten zich op het vergroten van jouw persoonlijke succes binnen je werkomgeving. Want als persoon en/of als lid van een team opereer je nooit alleen. Je opereert altijd in wisselwerking met anderen. Zowel intern als extern. De trainingen leren je niet alleen zelf slimmer te werken, maar ook effectiever in te spelen op belangen uit je omgeving. Dat geeft je meer grip, zodat je succesvoller je doel, jouw Hole 18, bereikt.

De ZP Academy biedt alle ZP-ers opleidingen, trainingen, workshops en scans, om zo bij te kunnen dragen aan de verbetering van hun prestaties en die van hun vakgenoten/ relaties. Dit aanbod bestaat uit alle opleidingsvarianten, zowel klassikale alsmede online, e-earning, webinars, blended learning en push- en pull varianten en bevat het volledige Maestro portfolio. Scherp inkopen is reeds gerealiseerd, hiervan profiteren is aan jou.

Kennisbemiddelaar HeadFirst is vanaf begin jaren negentig een toonaangevende organisatie die de vraag van organisaties naar tijdelijke capaciteit koppelt aan het aanbod van externe professionals. De organisatie verzorgt het complete selectieproces, dekt daarbij alle risico’s af en draagt zorg voor een vlekkeloze administratieve afhandeling. HeadFirst is inmiddels onderdeel van de beursgenoteerde HeadFirst Source Group, met een jaaromzet van circa 450 miljoen euro marktleider op het gebied van het organiseren van de inhuur van externe professionals.

FOI is al sinds 1999 hét opleidingsinstituut voor financiële professionals in zakelijke dienstverlening, non- profit en bedrijfsleven. De basis voor al ons handelen is onze Visie op Leren. Nadat wij de (hogere) opleidingsbehoefte van de cursist en/of de organisatie hebben vastgesteld ontwikkelen wij een tailormade oplossing. Centraal staat het ontwikkelen van competenties. Daarvoor zetten wij eigentijdse learningtools- en methodieken in en, onze specialiteit, op maat gemaakte praktijkgerichte opleidingen. Door het integreren van kennis en vaardigheden worden uw opleidingsdoelstellingen duurzaam geborgd. Wij werken uitsluitend met inspirerende, hoogopgeleide en ervaren docenten uit de dagelijkse financiële praktijk. Het resultaat is een hogere effectiviteit en toepasbaarheid van het geleerde in de dagelijkse praktijk van onze cursisten.

12Mprove leert, met Lean als uitgangsfilosofie, organisaties én professionals om verbetermogelijkheden te zien en begeleidt en leert hen deze om te zetten in resultaat. Bewust en gemotiveerd werken dus.

De inspirerende Lean trainingen van 12Mprove kenmerken zich door een interactief karakter met de juiste balans tussen denken, doen en fun. Ze worden verzorgd door trainers met jarenlange ervaring in Lean management, enerzijds als manager, anderzijds als consultant. De trainers koppelen de theorie aan de praktijk en delen vanuit de eigen ervaring veel actuele praktijkcases met de deelnemers.

Wij leren organisaties om van hun klant een koning te maken. Dit doen wij door organisaties slimmer te leren werken met behulp van de Lean en Six Sigma methodiek. Hierdoor is er meer capaciteit om klanten nog beter van dienst te zijn. Onze Lean Six Sigma trainingen worden door onze deelnemers gewaardeerd door de juiste combinatie van praktijk en theorie. Onze trainers zijn allemaal Lean Six Sigma (Master) Black Belts en voeren zelf opdrachten uit. Hierdoor hebben zij een enorme hoeveelheid aan praktijkvoorbeelden tot hun beschikking.

et opleidingsaanbod van Quint Academy bevindt zich op het snijvlak van business en IT, zowel op strategisch als tactisch en operationeel niveau. Het portfolio beslaat het hele spectrum van IT Strategy, Business Information Management, Governance, Sourcing, IT Architecture, Innovation, Information Risk Management, IT Management, Lean IT & Agile en portfolio-, programma- en projectmanagement. Het curriculum sluit aan op de behoeften van elke IT-professional - van CIO tot helpdeskmedewerker.

Roos Litjens heeft met haar organisatie Spirit Origin haar sporen verdiend op het gebied van professionele begeleiding. In de laatste 7 jaar is zij zich in toenemende gaan toeleggen op business consultancy in de zakelijke markt. Haar expertise en een mix van methodieken, waaronder Human Design, zet ze in om jouw DNA als professional te analyseren: een degelijke blauwdruk waarin je persoonlijke kwaliteiten in kaart gebracht worden. Speciaal voor de Maestro Academy heeft Roos het Personal Progress Program ontwikkeld.

Satisvact, de aanbieder van de Online Academy, ondersteunt Het Nieuwe Leren, als afgeleide van Het Nieuwe Werken. Jij bepaalt wat, waar en wanneer je leert. Hiermee sta je aan het roer van je eigen ontwikkeling. Satisvact biedt een gepersonaliseerde online leeromgeving met een breed aanbod van trainingen en opleidingen, waaruit je naar behoefte één of meerdere trainingen kan selecteren. Zo biedt het jou of jouw medewerkers hun eigen Academie.

AIMED Solutions zijn dé specialisten op het gebied van Applicatie en Workspace Management. De trainingen van AIMED worden verzorgd door vakkundige trainers met uitgebreide praktijkervaring. Met de praktijkgerichte 'Hands-On' trainingen kun je direct aan de slag. Naast klassikale trainingen zet AIMED zijn mobile classroom in voor incompany trainingen op een locatie naar jouw wens.