Lean Kennismakingsworkshop

12Mprove leert, met Lean als uitgangsfilosofie, organisaties én professionals om verbetermogelijkheden te zien en begeleidt en leert hen deze om te zetten in resultaat. Bewust en gemotiveerd werken dus.
De inspirerende Lean trainingen van 12Mprove kenmerken zich door een interactief karakter met de juiste balans tussen denken, doen en fun. Ze worden verzorgd door trainers met jarenlange ervaring in Lean management, enerzijds als manager, anderzijds als consultant. De trainers koppelen de theorie aan de praktijk en delen vanuit de eigen ervaring veel actuele praktijkcases met de deelnemers.

Gratis kennismakingsworkshop

12Mprove wil organisaties ervan bewust maken dat Lean een uiterst positief effect heeft op de klant, op uw medewerkers en op de efficiëntie van uw bedrijfsvoering. In onze gratis kennismakingsworkshop geven wij u dan ook inzicht in wat Lean voor uw organisatie kan betekenen. Het is geheel vrijblijvend, u zit nergens aan vast, maar wij zijn ervan overtuigd dat u na de workshop terugkeert als klant. Vele tevreden klanten gingen u voor.

Wilt u ook weten welke waarde Lean voor uw bedrijf kan hebben? Schrijf u dan vandaag nog in voor onze gratis kennismakingsworkshop!

PRAKTISCHE INFORMATIE

DEELNEMERS

8-16

TAAL

Nederlands

MAESTRO PRIJS

Gratis

LOCATIE

HNK, Antareslaan 65, Hoofddorp

CURSUS

Workshop

AANTAL DAGEN

1 avond

TIJD

Inloop vanaf 17.30u, start om 18u, einde rond 21u

Datum

In onderling overleg vast te stellen

DIRECT AANMELDEN

Aanmelden voor Lean Kennismakingsworkshop

VOORWAARDEN